CouTFeeL
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çoğunlukla Mor Renkte Olsun Yeter
Rica ederimçok beğendim teşekkürler
Rica ederim
Rica ederimeline sağlık güzel bir set olmuş
Rica ederim liselimisin sende Allah kolaylık versinçok güzel ellerine sağlık sınavların kolay gelsin benimde var 2 hafta boyunca aralıksız
Rica ederimellerine sağlık teşekkürler
Çok bekletmem ya bu akşam biraz yaparım farklı renklerdearkadaşın da dediği gibi farklı renklere açık bir tasarım olmuş kardeşim ama sen yinede sınavına çalışbiz bekleriz kolay gelsin
tamam o zaman açık kapalı belli olması için kenarları yine yeşil kırmızı kalsın ortasında oynama yaparımuygunmu ?
Hmmaçıkken jb mavisi kaplıyken de kırmızı olabilir veya kapalı iken gri de olur
Peki ama açık kapalı olduğu pek anlaşılmaz yinede sen öyle istiyorsan öyle yaparım sorun olmaz benim için
Mor Ve Kırmızı Olursa Yeşil Olmasınİyi Olur
Tamam başlıyorum yapmayaMor Açık(Devrede) Kırmızı Kapalı (Devre Dışı) Olsun
Rica ederim
Rica ederim abi sen onayladıysan Tamamdırwaaay ellerine sağlık kardeşim gayet güzel olmuşanlaşıldı sen koyu yeşili çok sewiyon
zaten genelde açık kapalı olayları yeşil ve kırmızıyla belli edilir oluru budur bunun, tabi ben açık yeşil kullanıyorumRica ederim abi sen onayladıysan Tamamdır
Ben açık yada kapalı olduğunu hep karıştırdığım için Yeşil ve kırmızı yapıyorum togglleri ama diğer türlü tema olarakta yeşil ve JB mavisi tercihimdir
kapalı olunca kırmızı açık olunca mor oluyor ?
Dalgınlıkya İşte Tamam Neyse Allah Razı Olsun Ellerine SağlıkArkadaşlar Fotoğraflardan Mor Olan Resimdeki Gibidir Bakıp Karar Verin Güzel Paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?