furkan5800
Üye
Hoşuma Giden Oyunları Paylaşıyorum Resimli Linkli Denendi Hepsi :)
Başlık ismi biraz tuhaf olmuş olabilir
Kusuruma bakmayın,
Hoşuma giden bir kaç oyun paylaşacağım daha önceden verildi fakat eski sürüm vb ben şuan oynadıklarımı normal paylaşacağım
Doodle Jump Son Sürümü
Markette editorun seçtiği olan bir çok yeni harita gelen sürüm tek sorun reklam olması internet kapatıp girdiğimizde o da sorun olmuyor
Bir Kaç Görsel
İndirmek İçin:
BasketBall Shot
Elbette bilmeyen yoktur
Genelde minubuste vb yerlerde can sıkıntısından oynadığım oyundur ama potaya top atmak 
Birkaç Görsel
İndirmek İçin:
Zombie Smasher
Çok zevkli bir zobili oyun sombiler saldırıyo üstlerine basarak öldürüyorsunuz arada insanlarda var aman onlara dikkat
Bir de ufak ekranlı telefonlarda pek zevkli olmuyor
Bir Kaç Ekran Görüntüsü
İndirmek İçin:
Zombie Highway
Sensorlu çok zevkli bir oyun arabanız var sağdan soldan zombiler saldırıyor onları öldürüyorsunuz acayip eğlenceli oynaya oynaya silahları açıyorsunuz bu oyunu oynarken sınıfta yanmamak için kız arkadaşıma bağırmıştım
Birkaç Ekran Görüntüsü
İndirmek İçin:
Yukarıdaki Oyunların Hepsini Samsung Galaxy Pocket ta sorunsuz yani android 2.3.6
seo: Android zombili oyun, zombi oyunu android, maxicep android doodle jump.
Kusuruma bakmayın,Hoşuma giden bir kaç oyun paylaşacağım daha önceden verildi fakat eski sürüm vb ben şuan oynadıklarımı normal paylaşacağım

Doodle Jump Son Sürümü
Markette editorun seçtiği olan bir çok yeni harita gelen sürüm tek sorun reklam olması internet kapatıp girdiğimizde o da sorun olmuyor

Bir Kaç Görsel
İndirmek İçin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BasketBall Shot
Elbette bilmeyen yoktur
Genelde minubuste vb yerlerde can sıkıntısından oynadığım oyundur ama potaya top atmak 
Birkaç Görsel
İndirmek İçin:
Zombie Smasher
Çok zevkli bir zobili oyun sombiler saldırıyo üstlerine basarak öldürüyorsunuz arada insanlarda var aman onlara dikkat
Bir de ufak ekranlı telefonlarda pek zevkli olmuyor
Bir Kaç Ekran Görüntüsü
İndirmek İçin:
Zombie Highway
Sensorlu çok zevkli bir oyun arabanız var sağdan soldan zombiler saldırıyor onları öldürüyorsunuz acayip eğlenceli oynaya oynaya silahları açıyorsunuz bu oyunu oynarken sınıfta yanmamak için kız arkadaşıma bağırmıştım
Birkaç Ekran Görüntüsü
İndirmek İçin:
Yukarıdaki Oyunların Hepsini Samsung Galaxy Pocket ta sorunsuz yani android 2.3.6
seo: Android zombili oyun, zombi oyunu android, maxicep android doodle jump.