Hoşgeldin Hamit!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin Hamit!
Başkan Aziz Yıldırım’ın yıllardır en büyük hayallerinden biri Hamit Altıntop’a Sarı-Lacivertli formayı giydirmekti. Her fırsatta milli futbolcuya olan hayranlığını dile getiren Yıldırım, kendisini Fenerbahçe’ye alabilmek için neredeyse her sezon girişimde bulunmuş ancak Hamit’in, “Şu aşamada Türkiye’de oynamak istemiyorum” sözleriyle bu arzusunu gerçekleştirememişti. Daha sezon bitmeden, bu konuda yeniden zemin yoklamaya başlayan Fenerbahçe Başkanı, kaçan şampiyonluğun ardından çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kez işi bitirmeye kesin kararlı görünen Yıldırım, Hamit’e, Bayern Münih’ten aldığı paranın neredeyse 3 mislini teklif etti. Fenerbahçe’ye gönül verenler, Başkan’dan bu konuda gelecek müjdeyi beklerken, yıldız oyuncu önceki gün geleceğini ifade etti.

BİR HABER DE GURBETTEN!
Hamit’in kendisi gibi Almanya’da yaşayan kızkardeşi, çok yakın dostlarına Fenerbahçe’ye imza attığını fısıldadı. Kızkardeşine göre, Hamit önümüzdeki sezondan itibaren futbol yaşantısına Türkiye’de devam edecek ve Sarı-Lacivertli formayı giyecekti. Almanya’dan gelen bu flaş haber Hamit’in resmi olarak bitirildiği şeklinde yorumlandı.

MÜJDEYİ VERMİŞTİ!
Başta Fenerbahçe olmak üzere büyük takımların yıllardır kendisine yaptığı teklifleri geri çeviren ve her fırsatta futbol yaşantısını yurtdışında sürdürmek istediğini açıklayan Hamit Altıntop, yeni bir maceraya yelken açmak istediğini vurgularken, “Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Artık Türkiye’de bazı şeyler değişmeli. Görüyorsunuz son hafta neler oldu. 18 takımlı ligde bir takım şampiyon olacak, 3’ü de düşecek. Bunu kimse değiştiremez. Ama bizde bu farklı yaşanıyor. Futbolda yenmenin yanı sıra, yenilmenin de varolduğunu aşılamak istiyorum. Belki benim Türkiye’ye gelişimle, bu konuda bazı şeyler değişebilir. Belki bu değişime öncülük ederim” sözleriyle adeta Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu.
 


S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Oh iyi oldu sonunda hücum ağırlıklı oyuncular alabiliyoruz :D
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
iki yıldır istiyordu fenerbahçe
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Carlosuda öyle istemiştik iyi oldu iyi :D
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hamiti almak zor değilde kendisi gelmek istemiyor
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ben olsam bende istemem Bayern Munchen gibi Şampiyonlar Liginde final oynayan bir takımdan Fenere..Ama inşallah gelir.
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
queresma gelirse şampiyon takımdan gelmiş olacak :ehe :pro:
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:D Eski Şampiyon Takım ama :D
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
son şampiyon:pro::ehe
 
Progressivity

Progressivity

Üye
aynen öyle inter'den gelmiş olcak gelirse, Quaresma umarım hayal kırıklığı yaratmazsın sende Guiza gibi :D
bide aziz yıldırım sırf hayranlığından alıyor sanırım hamiti takımda hangi pozisyonda oynayacak acaba ztn hücum ağırlıklı oyuncuları var fenerin asıl sorun golcü bir forveti yok belki olması da gerekmiyor ama çok merak ediyorum bu alex ne zamana kadar daha attıığı gollerle feneri kurtarmaya devam edicek, alex gittikten sonra o yeri kim dolduracak, gs de hagi'nin yerini dolduramadı kimse gerçi alexte avrupada oynayamaz bu saatten sonra çok alıştı süper lige muhtemelen fenerden emekli olur :D
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa on yıl önce terketti yürüyen topçu almayı.:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt