elvedanokia
Üye
-
Konu Sahibi
-
mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorum
MrCommandtr açıklamış
şuan digiturk playde bjk karabük maçının tekrarını izliyorum o derece
- - - Eklendi - - -
yeniyim acemiyim olsun okadar
1-1 gidiyoben karabüksporluyum
mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorumsamsung htc android düşmanı kendisi
MrCommandtr açıklamış
tabi canım
Sen önce ağzını topla adam gibi konuş. S2 de kullandım s3 de.. Mesajlarımı incelemeye devam et bak bakalım htc one x hakkında neler söylemişim. Yaşın başın kaç bilmem ama terbiyeli ol.
İşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet değil çünkü birinde stabil bir sistem var diğerinde optimize edilmemiş bir sistem var.
tabi canımöyledir yaşın ne önemi var önemli olan cihaz
- - - Eklendi - - -
o elideki satmak için kendimden geçtim
5800 da kullandım o cihazla nokiayımı savunuyosun
Boşver hayırlı olsun de geç.bunların mantığı nokia bitti android kazandı mantığı
İşlemci,gpu,ram,ekran bunlar önemli değil yani ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lütfen konuşurken üslubumuza dikkat edelim.Arkadaşın veya akraban değil konuştuğun kişi.''Sallıyon'' kelimesini sana kulanmalarını ister misin.Biraz daha dikkatli olalım lütfen..mr hiç s2 kullanmadığı için sallıyo 2 saattir mesajlarını inceliyorumsamsung htc android düşmanı kendisi
dünyanız telefon olduğundan normaldir önemli olanın cihaz olması galaxy s i 6 ay kullandım ve s2 de çok yakın bir arkadaşımda mevcut hergün kurcalama fırsatım var. Terbiyeli ol haddini bil seviyesizlik yapma.
5800 da kullandım o cihazla nokiayımı savunuyosun
tek çekirdek bir cihaz insanları kandrımayın bişey bilmeyen biri gelcek senin mesajlarını görcek gidip n9 filan alcak yapmayın böyle ben kurtulana kadar ne çektiğimi biliyom
ayrıca o cihaz içinde iki işletim sistemi varken shadow gun gta 3 gibi bir oyunu s2 kadar stabil çalıştırıyor.
Hayır.5800 da kullandım o cihazla nokiayımı savunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?