Hoşçakalin arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Hoşçakalin arkadaşlar...

uzun zamandan beri aklımda olmayan bir düşünceydi..sadece oğuz arkadaşima açıktan destek olmasi anlamında,onun hatirlattığı ve bazi gereksiz tartişmalara (öz.insanlari taraflı zanneden,siyasi düşündüğümüzü sananlara)karşı olarak kırgınlığım görülsün istedim.

aslnda bakarsanız eski üyelerdenim 2005 yılında siteye üye oldum..Sessiz we paylaşımcı olduguma inanıorum...Ama sitedeki son zamanlarda olan olaylar we Paylaşımlarıma alamadıgım yapılan yorumlarıma tartışmalı bir şekilde cvplar gelmesi beni üzdü...Ben yaşıtımı arkadaşım küçügümü Kardeşim Büyügümü Abim ablam olarak gördüm..Herkez burda çoq iiyi gerçekten..Ama sessiz geldim sessiz gidiorum..Belki geri döncem ama Ne zaman döncegimi bende bilmiorum...Bazı sorunlarımda var ayrılmamdaki ndnler arasında...Herkez müthiş burda..

Zor Karar verdim ama Maxicebi çoq seviorum..Hepte Sevicem arada sırada göz atarım...Kimseyi unutmucam..

Hoşçakalın...Allaha Emanet Olun..

Volkanik546
VOLKAN

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
adamım sen yapma yaa!! konuyu bana pm olarak atarmısın?? bekliyorum :(

POWER

POWER

Üye
Dostum sende mi?Dicek bişi yok...

Exalans

Exalans

Üye
mesaj tanıdık geldi ama :agla

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
banada öle geldi ama!! nden=??

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu aynı gibi değil aynı ama içinde bana özel durumu izah etsin diye değişiklik yaptım,dediğim gibi,oğuza destek anlamında durum benzerliği,sonuçta ayni....sağlicakla kalin...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Oke dostum kendine ii bak umarım görüşürz ;)

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Biz 2005 yıllarda ne de güzel bu site sayesinde eğlenmiştik,güzel anlar paylaşmıştik,evet eminim sizde bana ogünkü canlilik,içtenlikten yana farklıydı dersiniz,elbetteki maxicebi maxicep yapan, arkasindakiler bizleriz,şuana kadar hiçbir ayırım yapmadan birbirimizin yardima koştuk,ii günde kötü anlarda dertleştik,evet belki görüşmediysekte biz konularimızdan dolayı neyi yapıp yapmayacağimıza bilirdik,şimdikilerden bazilari bizi beğenmez oldu,bana olan yaklaşimi tarafli oldu.Ben şuana kadar verdiğim her konuda 100 de 100 tarafsizlik ilkesinde çaliştim,ama demokratik olmayan bir ortamda,her mesajımın sanki bir mahkeme trfndan yargılanır olduğu bir ortamda,ve de destek anlamında oğuz arkadaşima katılma karari aldim,bunun saygiyla karşilanmasinı bekliyorum,elbette sizden tamamen ayrilmak istemem,şuan için sizi uzaktan takip etmeye çalişacam,daha demokratik,anlayışlı,kırıcı olmayan aksine yapıcı ve teşvik edici bir ortam olduğunda beni aranızda göreceksiniz.

Bu kanıya varmamdaki daha açık nedenleri son konularımdaki bazi yönetici tavirlarinda daha net bulursunuz,

Oğuz kardeşime de acil şifalar diliyorum,ona olanlardan dolayi da üzgünüm.Umuyorumki kısa zamanda hersey ii olur.
Tekrar görüşünceye dek hakkinizi hellal edin,ben ettim.

Sevgiler ve saygilar , kim bana hata yaparsa yapsin,ben kimseye kırgın değilim...

systemexp

Üye
ben yeni geldim üstadlar ayrılıyor,ilginç ve üzücü..

arkadaşlar gelin yapmayın....tekrar düşünün

yada arayı çok açmayın.

Ozan

Ozan

Admin
Biz herşeyi karsılıksız yaptık ve yapıyoruz.
Çok eski zamanlar burada karsılık beklemeden herşeyi paylastık didik didik ettik konuları, yazı olarak burada yazdık cevap gelmedigi de oldu cevap geldigi de oldu ama bu paylaşımı yada yaptıgımız işe durup devam etmeyi etkileyen birşey hiç olmadı.

Ben bu tarz ayrılıkları sevmiyorum açık konusayım, sebepsiz yede diyebilirim kendi adıma. Yukarıda gösterilenler sebep degil mazerettir lütfen kusura bakmayın.

Olumsuz birkaç olayın zamanla birikmesiyle, birkaç mazeretle bırakıcak olsak bu siteyi 2005 de ben devam ettirmezdim veya hala devam ettirmiyor olurdum. Daha gerçekleşecek olan projeleri düşünmüyor olurdum. Bana maddi yönden zarar oldugu gibi manevi yönden hadi kazanıyoruz derken böyle baslıklardan anlıyorum ki manevi olarak da yıkıldıgımız zamanlar oluyor .

Neyse
Kendinize iyi bakın.
İyi şanslar
Görüşmek üzere

irun

irun

Üye
Seninde yolun açık olsun, buralara tekrar yolun düşer umarım.. Güle güle..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
arada sırada göz atıyosan gitmiyosun demektir çok seviyomuşsun yok çok müthişlermiş napmaya çalışıosunuz ki.. iyi arada sırada göz atmalar size o zmanda göz atıyorum sadece ama gittim diye konular falan aaçın.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
dilerim birgün dönersiniz.............

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım giderken insanlar sinirli oluyor,ve bazen sinirli iken yanlış anlaşilmalar olabiliyor,dolayısıyla,buarada bişeyi söylemek istiyorum,bi video vermiştim,ve bu sebeple sublien ile underg. arasında aynı konuyla ilgili benden önce bişeyler geçmiş galiba,ve konu kitlenmişti hatırlarsanız,tepkim olmuştu buna benimde,tepkim aslında konunun kitlenmesinden çok ne olduğunu bilmediğim durumdan suçlanıyo hissi vermişti bana,gergin bi ana da rasgelmişti bu da ve dinlenmeye çekilmiştik,aynı anda oğuz kardeşle....

Ya şimdi dieceksiniz bu ceset konuyu nie yeniden canlandırdın die,şu sebeple sanırım undergranda fazla yüklenmişim,itifaf oldu galiba ama burada bi dikkat çekmek istediğim şey,dün gece baya hararetli tartışmalar yaşandı forumda,(gidenler vb.),dün yazamadım,bu gün de baya döktürdüm galiba,,,

neyse kusura bakma underg. dostum,:oke:,dostuz dimi..:ehe
Not:Yağcılık değildir,yapanıda-yapmayıda hiç sevmem...(iht.da yok zaten)

ii geceler...

ouSahin

ouSahin

Üye
Siteye döndüqüne çoq sevindim....

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
zaten burdaydım,yoksa görmedin mi oğuz,pmden mesajda atmıştım ...Sadece paylaşım yapamıyordum...

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Kimse bişey yazmamiş,okudunuz mu?:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hoş geldin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...