Hoşçakalın Arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Hoşçakalın Arkadaşlar...
uzun zamandan beri aklımda olan bir düşünceydi..

aslnda bakarsanız eski üyelerdenim 2005 yılında siteye üye oldum..Sessiz we paylaşımcı olduguma inanıorum...Ama sitedeki son zamanlarda olan olaylar we Paylaşımlarıma alamadıgım yapılan yorumlarıma tartışmalı bir şekilde cvplar gelmesi beni üzdü...Ben yaşıtımı arkadaşım küçügümü Kardeşim Büyügümü Abim ablam olarak gördüm..Herkez burda çoq iiyi gerçekten..Ama sessiz geldim sessiz gidiorum..Belki geri döncem ama Ne zaman döncegimi bilmiorum...Bazı sorunlarımda var ayrılmamdaki ndnler arasında...Herkez müthiş burda..
Zor Karar verdim ama Maxicebi çoq seviorum..Hepte Sevicem arada sırada göz atarım...Kimseyi unutmucam..

Hoşçakalın...Allaha Emanet Olun..
dJOuSsS

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
gitmeni hiç istemeyiz
nedeni kim ve ne çözmeye çalışsan daha iyi olmazmı Oğuz

POWER

POWER

Üye
Oğuz dostum ne yapıyorsun?Aslında haklısın bazı şeyler war o kadr çok boş ve gereksiz konu açılıyorki arada konu açanlar görünmüyor... :oku

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
güle güle dostum!! ;) ama bidaha geri gelemzsin!!.. üzgünüm ;) bişi demioyorum emeklerin için teşekkürler ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Konuya Daha açıklık Getirim...

Ben exlans ve Power abiye anlattım ayrılırkende Power abiyle knuştum zaten...

Ayrılmamdaki Birinci ndn Kendi içimde (Ailem,Kız arkadaşım,Saglık we İş) sorunlarım war..
Bu aralar çoq hassaslaştım En qüçük bir polemikte laf atıp Tartışırımm ve moral bozarım buda sitede qerginlige ndn olur...Moralim Düzelsin sorunlarımı atlatim siteye yep yeni bir Oguz olarak geri dönerim...

Ben bu sitede paylaşım yapmayı çoq seviorum bu siteyi çoq seviorum..Hiç bir zaman Rütbe Yükseltmek Msj sayımı yükseltmek Ayın üyesi olma gibi saçma düşüncelerde olmadım..Olsaydımm Şuan Msj sayım 1000 i geçerdi ve Rütbem daha yüksek olurdu...

Ayrılmamdaki İkinci bir ndn de şu oldu..

Açtıgım Konular Paylaşımlar Yorumlar falan filan artık qereken ilgiyi duyulmadıgını hissediorum..Bu bende bir takım Konularımı Saçma görmeme ndn oldum en iyi konuları size paylaşmaya çalıştım ama begendiginize hep sevindim begenmeseydiniz bile canın saolsun der geçerdim..Yaptıgım Tartışmalarda girdigim polemiklerde Caine abime yaptıgım bir saygısızlık wardır..Özür Diledim..Bugünkü küçükte olsa bir tartışma canımı sıktıı...Dedigim gibi çoq hassaslaştım küçük tartışmaları artık alltan alamıorum..Buda beni çoz üzüo...Kırdıgım kişiler warsa Kusurum war Affedin arkadaşlar..Her zaman saygılı olmaya çalıştım çnkü burada büyüklerimde wardı Kimin hangi yaşta nasıl biri oldugunu bilmiordum Bilsem bile saygıda yine kusur etmezdim bu benim herzamnki davranışımm..

Gerçekten Bırakmak İstemezdim Maxiyi..

Volkan arkadaşım içinde üzüldüm Power abi söledi Onunda ayrıldıgına benim msjımı alıntı yapmış..Demekki oda benim ayrılma sebeplerimin benzeri bir sebeple ayrıldı ..Üzüldüm Onun içinn..:agla

Bir süre Kendimi dinlendirmem Lazım..:(

Ben sizi hepinizi çoq özlicem BlackRose sendende özür dilerim sitene paylaşım yapcaktım fırsat bulamadım özür dilerim yinede..

Herkezi Çoq seviyorum Daha yorum yapmıcam Bu çoq açık bir knuşma oldu..

Nega we Yönetim Bu siteyii çoq adam ettiler bu site sizin eseriniz..2005 2006 2007 3 sene süperdi benim için.....

Kendinize İyi bakın Allaha Emanet Olun
dJOuSsS =Oguz

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
djOuSsS kararını yeniden gözden geçir biraz ara verebilirsin ancak araya fazla uzun tutma.

volkanik546

volkanik546

Üye
güle güle kardeşim,arkandayim...

systemexp

Üye
ben yeni geldim üstadlar ayrılıyor,ilginç ve üzücü..

arkadaşlar gelin yapmayın....tekrar düşünün

yada arayı çok açmayın.

Ozan

Ozan

Admin
Biz herşeyi karsılıksız yaptık ve yapıyoruz.
Çok eski zamanlar burada karsılık beklemeden herşeyi paylastık didik didik ettik konuları, yazı olarak burada yazdık cevap gelmedigi de oldu cevap geldigi de oldu ama bu paylaşımı yada yaptıgımız işe durup devam etmeyi etkileyen birşey hiç olmadı.

Ben bu tarz ayrılıkları sevmiyorum açık konusayım, sebepsiz yede diyebilirim kendi adıma. Yukarıda gösterilenler sebep degil mazerettir lütfen kusura bakmayın.

Olumsuz birkaç olayın zamanla birikmesiyle, birkaç mazeretle bırakıcak olsak bu siteyi 2005 de ben devam ettirmezdim veya hala devam ettirmiyor olurdum. Daha gerçekleşecek olan projeleri düşünmüyor olurdum. Bana maddi yönden zarar oldugu gibi manevi yönden hadi kazanıyoruz derken böyle baslıklardan anlıyorum ki manevi olarak da yıkıldıgımız zamanlar oluyor .

Neyse
Kendinize iyi bakın.
İyi şanslar
Görüşmek üzere

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bol Şans!! ;)

irun

irun

Üye
Güle güle, herşey istediğin gibi olsun.. Umarım birgün tekrar yolun dişer buralara..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
sessiz gelmişin ama sessiz gitmiyosun...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ayrılış sebeplerin bunlarsa eğer ozan ın da dediği gibi bunlar sebep deil bahane sayılır oğuz.

başka geçerli sebeplerin varsa bilemem. ama yinede karar senin. ne zaman istersen dönersin.
site hepimizin sitesi çünkü.

neyse kendine iyi bak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...