Hoş geldin 1998

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
şu derin internete ne kadar meraklısınız hayırdır seri katil mi arıyonuz gerçi derin internet değil karanlık internet desek daha doğru olur

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
exp_l0it

exp_l0it

Üye
kullanmıyorum ki :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
şu derin internete ne kadar meraklısınız hayırdır seri katil mi arıyonuz gerçi derin internet değil karanlık internet desek daha doğru olur
Hayır sadecr merak. Bilirsin insanlar yasaklanan şeyleri yapmaya daha yatkın olur. Mesela 2. Dünya savaşında hayvanlara yedirilen patadesin insanlar tarafından datüketile bileceğini kimse kabul etmiyordu. Ve adamın birisi patades tarlasının başına asker dikti, çitle çevirdi. Ve hırsız burada yasak var önemli bişedir deyip patadeslerden alıp yedi. Ve bu sayede tüm dünya ya yayıldı. Gibi gibi. :D
Pc olsa tor kullanacağımda pc yok. :/
Telefon için de tor var :yuru:yuru

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Hayır sadecr merak. Bilirsin insanlar yasaklanan şeyleri yapmaya daha yatkın olur. Mesela 2. Dünya savaşında hayvanlara yedirilen patadesin insanlar tarafından datüketile bileceğini kimse kabul etmiyordu. Ve adamın birisi patades tarlasının başına asker dikti, çitle çevirdi. Ve hırsız burada yasak var önemli bişedir deyip patadeslerden alıp yedi. Ve bu sayede tüm dünya ya yayıldı. Gibi gibi. :D

Telefon için de tor var :yuru:yuru
Tor benim bildiğim Chrome,Firefox gibi bir tarayıcı bide galiba deep web bağlantısı için ayarı var, doğru mu?

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
mürteza16

mürteza16

Üye
.union sitelerine girebiliyor.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Zaten onion=deep web.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Elbette var ama girmek imkansıza yakın.

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
hiç denemedim toru :hmmm

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
Her türlü izlenirsiniz gizli kalmak imkansız

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Deep webe girecek kadar kusura bakmayın ama aptal olmayın her türlü izlenirsınız gizli kalmak mümkün değil.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Biz gizliyiz ama. :hmmm Zaten sorun olsun diye giriyorum ama olmuyor. :züü:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
mürteza16

mürteza16

Üye