ModX
Moderator
oo başkanNeden Tor?

oo başkanNeden Tor?

Hayır sadecr merak. Bilirsin insanlar yasaklanan şeyleri yapmaya daha yatkın olur. Mesela 2. Dünya savaşında hayvanlara yedirilen patadesin insanlar tarafından datüketile bileceğini kimse kabul etmiyordu. Ve adamın birisi patades tarlasının başına asker dikti, çitle çevirdi. Ve hırsız burada yasak var önemli bişedir deyip patadeslerden alıp yedi. Ve bu sayede tüm dünya ya yayıldı. Gibi gibi.şu derin internete ne kadar meraklısınız hayırdır seri katil mi arıyonuz gerçi derin internet değil karanlık internet desek daha doğru olur

Telefon için de tor varPc olsa tor kullanacağımda pc yok. :/

Yasak bir şey yapmak daha hoş oluyor. Sonu kötü tabi. Ama benim için sorun değil.Neden Tor?
Tor benim bildiğim Chrome,Firefox gibi bir tarayıcı bide galiba deep web bağlantısı için ayarı var, doğru mu?Hayır sadecr merak. Bilirsin insanlar yasaklanan şeyleri yapmaya daha yatkın olur. Mesela 2. Dünya savaşında hayvanlara yedirilen patadesin insanlar tarafından datüketile bileceğini kimse kabul etmiyordu. Ve adamın birisi patades tarlasının başına asker dikti, çitle çevirdi. Ve hırsız burada yasak var önemli bişedir deyip patadeslerden alıp yedi. Ve bu sayede tüm dünya ya yayıldı. Gibi gibi.
Telefon için de tor var![]()
sadece onion mu?.union sitelerine girebiliyor.
onion dışında da var. Ama sanırım biz giremiyoruz.Zaten onion=deep web.

izini bulmaları biraz uzun sürüyo da. ip adresini değiştirdin mi bulamıyolar seni aşırı ayrıntı araştırma gerek.Biz gizliyiz ama.Zaten sorun olsun diye giriyorum ama olmuyor.
![]()
Sorunu sana belli etmezler amaBiz gizliyiz ama.Zaten sorun olsun diye giriyorum ama olmuyor.
![]()
Çünkü bedava.