Hoş Bir Fıkra:abdde Bir Uçak Kazası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
impavidus

impavidus

Üye
    Konu Sahibi
Hoş Bir Fıkra:abdde Bir Uçak Kazası
5 yolcusu ile seyahat eden uçak düşmek üzere. Ve fıkra bu ya maalesef 4 parasüt var. 1. yolcu; , "Ben Shaquille O'Neill, NBA'in en kıymetli oyuncusuyum . Bana bir şey olursa takımım zor duruma düşer, hayranlarım yıkılır,benim yaşamam lazım" diyor ve alıp 1. parasütü atlıyor. 2.yolcu ; "Ben Hillary Clinton , NY senatörü ve belkide geleceğin Amerika nın ilk kadın Başkan adayıyım, benim de yaşamam lazım" diyor ve 2. parasütü alıp atlıyor. 3.yolcu ; "Ben George W. Bush . Amerika Başkanıyım. Dünya üzerinde politik sorumluluklarım , bombalayacağım yerler var daha .Aynı zamanda Amerika tarihinin gelmiş geçmiş en zeki başkanının ölmesine izin vermezsiniz" deyip , 3. parasütü alıp atlıyor. 4.yolcu Papa son yolcu olan 10 yaşındaki çocuğun gözlerinin içine bakıp evlat ben yaşlı bir adamım, yaşayacağımı yaşadım, bu son paraşütü alıp atlamak senin hakkındır diyince , çocuk Papa'ya bakıp, gerek yok amca geriye 2 parasüt kaldı , şu Amerikanın en zeki başkanı benim okul çantamı alıp atladı...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
iyi yaaww

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
cok guzel yaa en zeki adam ha

crows

crows

Üye
harikaaaaa süpermiş bu fıkra

zkz

Üye
en zeki adam ya normal

jöly

Üye
çok güzelmiş

kırizantem

Üye
emeğine sağlık süper

tofy

Üye

ayy çok güzelmişş

_BECK_HAM_

Üye
paylaşım için tskler kardeşim...

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye

güzelmiş

madhead

madhead

Üye
bugun tvde adamın biri çıkmış bush a korkak eşşek diyodu..valla kınadım herifi..eşşeklere de böyle hakaret edilmez ki...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...