Hort

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Daha ne hesabı yapıcan yakıtı max. 9 ort çıkar şehir içi bir de Sakaryada kullanıcaksınız İstanbul trafiği gibi değil bizim ortalama 9-10 arası şehir içi şehir dışı 5.4 e düşürdüğümüz var
:pro:

1. si araç bursada kullanılacak 2. si fiyat açısından :stres:

Akıncı

Akıncı

Üye
bir bmw m3 e92 olacaktı

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

İşin içine kredi giriyor o zaman düşünmeden olmaz araç parayı hakediyor da para nerde :ehe
30.000 nakit çıkıyor bizden. düz FR alınca araç 50.000. Plus paketli alınca 54.700. krediyle arabanın maiyeti 61 e geliyor

OPC

OPC

Üye

30.000 nakit çıkıyor bizden. düz FR alınca araç 50.000. Plus paketli alınca 54.700. krediyle arabanın maiyeti 61 e geliyor

Plus pakette sunroof xenon far falan mı var tam olarak neler var

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Plus pakette sunroof xenon far falan mı var tam olarak neler var
Sunroof + Led far var xenon değil farlar

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;HMpBL7v7Igs]http://www.youtube.com/watch?v=HMpBL7v7Igs[/video]

burdan izleyebilirsin

OPC

OPC

Üye

Sunroof + Led far var xenon değil farlar

Aynen xenon nerden çıktı. Bak şimdi opelin konfigüratöre gir sitesinden astrayı hb yı konfigürasyonda sport seç motor 1.4 140lık olanı seç özelliklerden afl paket ve still paket seç 52 bin gibi bir edere ulaşıyor tüm donanımlarını karşılaştır senin arabayla, aflsi led fardan daha iyidir ama işte tsi var

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Aynen xenon nerden çıktı. Bak şimdi opelin konfigüratöre gir sitesinden astrayı hb yı konfigürasyonda sport seç motor 1.4 140lık olanı seç özelliklerden afl paket ve still paket seç 52 bin gibi bir edere ulaşıyor tüm donanımlarını karşılaştır senin arabayla, aflsi led fardan daha iyidir ama işte tsi var

babama opeli sevdiremedim ben bir türlü :D ayrıca opel turbo sistemine daha yeni geçerken TSI aldı başını gitti çok yola katetti turbo motorda. turbo basınçları olsun kullanılan turbo olsun diyim ben sana

OPC

OPC

Üye

babama opeli sevdiremedim ben bir türlü :D ayrıca opel turbo sistemine daha yeni geçerken TSI aldı başını gitti çok yola katetti turbo motorda. turbo basınçları olsun kullanılan turbo olsun diyim ben sana

İşte tamamen doğru tsi çok daha sağlam senin arabanın ön tasarımı harika arka o kadar hoş gelmedi ama spor araba olduğu net yani

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

İşte tamamen doğru tsi çok daha sağlam senin arabanın ön tasarımı harika arka o kadar hoş gelmedi ama spor araba olduğu net yani
canlı gördüğünde led stoplarla arka da bir o kadar güzel emin ol, o vieodaki görüntüde araç basık ve küçük gösterilmiş aslında öyle değil. MK2 ye alışanlar MK2 takınıtısı olanlar MK3 ü yerden yere vuruyorlar ama içten içe hayranlıklarını belli ediyorlar ve yavaş yavaş da dökülüyorlar keşke MK3 deki sağlamlık MK2 de de olsa diye.

OPC

OPC

Üye

canlı gördüğünde led stoplarla arka da bir o kadar güzel emin ol, o vieodaki görüntüde araç basık ve küçük gösterilmiş aslında öyle değil. MK2 ye alışanlar MK2 takınıtısı olanlar MK3 ü yerden yere vuruyorlar ama içten içe hayranlıklarını belli ediyorlar ve yavaş yavaş da dökülüyorlar keşke MK3 deki sağlamlık MK2 de de olsa diye.

Hayırlısı araba kesinlikle güzel Wolkswagen aldı Seatı da hemen kalite yükseldi

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Hayırlısı araba kesinlikle güzel Wolkswagen aldı Seatı da hemen kalite yükseldi
bu güne kadar leonun içinde yumuşak plastik yok. ama bu kasada yumuşak plastik var. ayrıca iç ambiyans aydınlatması seçtiğin motor tarzına göre yanıyor eco beyazdı galiba sport mod da kırmızı çok değişik yani

OPC

OPC

Üye

bu güne kadar leonun içinde yumuşak plastik yok. ama bu kasada yumuşak plastik var. ayrıca iç ambiyans aydınlatması seçtiğin motor tarzına göre yanıyor eco beyazdı galiba sport mod da kırmızı çok değişik yani

Aynı mevzu Astrada da var bence ilk Astrada çıkmış olabilir sport moda alınca gösterge paneli kırmızı oluyor iç aydınlamalardan kırmızı ışıklar yanıyor çok şık

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;q4vm96blMkQ]http://www.youtube.com/watch?v=q4vm96blMkQ[/video]

bak bu videoda motor seçeneğine tıklıyınca kapının içinde ışık yanıyor

OPC

OPC

Üye
[video=youtube;q4vm96blMkQ]http://www.youtube.com/watch?v=q4vm96blMkQ[/video]

bak bu videoda motor seçeneğine tıklıyınca kapının içinde ışık yanıyor

İnce ama güzel ayrıntılar. Donanım seçeneğinde golf gibi yapmamışlar di mi bir ara golfte hız sabitleyici bile para verip alınıyordu

- - - Eklendi - - -

Daha kahvaltı etmedim ben la daha sabah :pro: içmedim gidiyorum ben geliyorum 20 dakkaya :bye2:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

İnce ama güzel ayrıntılar. Donanım seçeneğinde golf gibi yapmamışlar di mi bir ara golfte hız sabitleyici bile para verip alınıyordu

- - - Eklendi - - -

Daha kahvaltı etmedim ben la daha sabah :pro: içmedim gidiyorum ben geliyorum 20 dakkaya :bye2:
yok yok öyle değil hız sabitleyici, yokuş kalkış falan standart. ben de babamı almaya gitmiştim zaten arabayla :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt