Hort

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye

Allah yardımcısı olsun.

amin dirayet çok önemli benim anneannem kanseri yendi desek yeridir çok şükür 15 yıl problemsiz yaşadı doktorlar şimdi eski kayıtlarına bakınca çok iyi yaşadığını ve dirayetle yenebileceğini söylediler biz de destek olucaz bakalım Allah tüm hastaların yardımcısı olsun

Metin MF

Metin MF

Üye
Araba konuşalım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Allah Şifa Versin Kardeşim .

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

amin dirayet çok önemli benim anneannem kanseri yendi desek yeridir çok şükür 15 yıl problemsiz yaşadı doktorlar şimdi eski kayıtlarına bakınca çok iyi yaşadığını ve dirayetle yenebileceğini söylediler biz de destek olucaz bakalım Allah tüm hastaların yardımcısı olsun
ama çok üzüldüm harbiden ya daha 13-14 yaşında olunca. Allah daha uzun ömürler versin

- - - Eklendi - - -

Allah Şifa Versin Kardeşim .
Amin inşallah ...

Metin MF

Metin MF

Üye
Allah acil şifa versin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Amin.

OPC

OPC

Üye

ama çok üzüldüm harbiden ya daha 13-14 yaşında olunca. Allah daha uzun ömürler versin

daha 14 yaşındaymış atlatır İnşallah sürekli destek olmak gerek kötü huylusundan değildir İnşallah

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

daha 14 yaşındaymış atlatır İnşallah sürekli destek olmak gerek kötü huylusundan değildir İnşallah
öyle de şimdi bilemiyosun ki ister istemez aklından ölüm geçiyor

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

bol bol dua etmek lazım işte psikolojik destekle beraber
kardeşim gibiydi ya buna takılan bi çocuk vardı sevgilim ol sevgilim ol deyip duruyodu tokatlamıştım hatta onu :)

valla içim karardı konu değişek

OPC

OPC

Üye

kardeşim gibiydi ya buna takılan bi çocuk vardı sevgilim ol sevgilim ol deyip duruyodu tokatlamıştım hatta onu :)

benim de metin de demişken arabalardan konuşalım diye hadi öyle yapalım

Metin MF

Metin MF

Üye

sekiz 3 geliyomuş abi sansar da olacakmış

Üst Alt