Horoz'un aklı Fener'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
Horoz'un aklı Fener'de

Eskişehir galibiyetiyle kümede kalma yolunda büyük avantaj yakalayan Denizlispor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına ara verilmeden devam ediliyor. Ligde kalma barajının yükseldiğini belirten Yeşil-Siyahlılar’ın hocası Mesut Bakkal, “İstanbul’da Fenerbahçe karşısında kontrollü bir futbol sergileyeceğiz. Eskişehirspor maçındaki gibi tüm hatlarımızla gol atmak için yüklenmemiz söz söz konusu olmayacaktır. Kadıköy’den puanla dönersek kurtuluş adına büyük bir avantaj yakalarız” dedi.
‘39 puan yetmeyebilir’
“Düşme barajının 35-36 puan olacağı düşünülüyordu” diyen Bakkal, “Bugün gelinen noktada barajın 40 puanı bulabileceğini söyleyebiliriz. Ligde kalmak için 39 puan yetmeyebilir. Kalan 4 haftada en az 6-7 puan almalıyız. Arzulu ve istekli futbolumuzu devam ettirip ligi sıkıntısız tamamlamak istiyoruz” sözlerini sarfetti.

kısa...kısa...

Konyaspor cezalı!

Küme düşme tehlikesi yaşayan takımlar arasında yer alan Konyaspor’da, cezalılar can sıkıyor... Yeşil-Beyazlılar’ın ligdeki konumu açısından çok önemli olan Bursaspor maçında sarı kart cezalısı olan 4 futbolcu, forma giyemeyecek. Veysel, Ayman, Serhat Akyüz ve Bülent Bölükbaşı’nın Bursa’ya karşı oynayamacak olması Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak’ı düşündürmeye başladı
 


G.se

Üye
işin espirisi ne
 
SucX

SucX

Üye
2008-2009 süper lig konusu, güncellemeyin lütfen
:locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
321
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
406
greenmile
GhostRiderX
Cevap
0
Görüntüleme
354
GhostRiderX


Üst Alt