Horoscopia by(Igraine Ltd)V 1.01(0) S^3 Anna Belle FP1 FP2 Refresh Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Horoscopia by(Igraine Ltd)V 1.01(0) S^3 Anna Belle FP1 FP2 Refresh Signed
Everyone enjoys horoscopes for different reasons. Some like the predictive abilities of astrology, some seek the reassurances that horoscopes can provide, others simply enjoy reading them for fun.
Whatever you believe in, we believe in accurate content, beautiful interfaces and awesome usability.
We are constantly improving Horoscopia to be better for you, our users, please email any feedback, comments or feature requests you have to [email protected] or tweet @horoscopiaapp

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: tragedie

ahmu

Üye
peki bunun iptal gibi bir mevzusu varmı ....

EmreSalman

Üye
biraz açıklama yaparmısınız bu program ne işe yarıyor ?

yakamoz1319

Üye
biraz açıklama yaparmısınız bu program ne işe yarıyor ?
veryone farklı nedenlerle burçlar sahiptir. Astroloji tahmin yetenekleri gibi bazı, bazıları sadece eğlence için onları okumaktan zevk, burçlar sağlayabileceği güvence arıyorlar.
Sana inanıyorum ne olursa olsun, biz doğru içeriği, güzel arayüzler ve müthiş kullanılabilirlik inanıyorum.
Diyor google tercüman :)

EmreSalman

Üye

veryone farklı nedenlerle burçlar sahiptir. Astroloji tahmin yetenekleri gibi bazı, bazıları sadece eğlence için onları okumaktan zevk, burçlar sağlayabileceği güvence arıyorlar.
Sana inanıyorum ne olursa olsun, biz doğru içeriği, güzel arayüzler ve müthiş kullanılabilirlik inanıyorum.
Diyor google tercüman :)

yorumun için teşekkürler (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt