hançer
Üye
-
Konu Sahibi
-
garantiye veremem ya şimdi babam laf yaparyardım eden yok mu yayardım eden yok mugarantiye ver kendi kendine oldu de
yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlarbabanin senin yaptifindan haberi yoksa kendi kendine oldu diye garantiye vermek en iyi cozum yolu olacagini saniyorum.
önerin için çok teşekkür ederim hatasız en kısa zamanda dediğini yapmaya çalışacağımarkadasım hopörlörn bozuldugunu sanmıyom bişeyi cıkmıstır diye tahmin ediyorum o cekimle cünkü masaüstümn hoparlöründen biliyo jakı cıkınca öyle tiz ses veriyordur ondan olabilir emin degilim ama laptopu acım deme sakın bilmedigin seyleri yapma sonradan dahada kötüye gider garantiyi bozarsın senn icn dahada kötü olur garantiye ver babandan laf ye daha iyi
önemli değilönerin için çok teşekkür ederim hatasız en kısa zamanda dediğini yapmaya çalışacağım
hoparlörlerin değişmesine gerek yoksa ben bu sorunu nasıl halletcem ki ?Hoparlörlerin ortasında ses çıkaran kısım süpürgeden dolayı şekli bozulmuş ve ya zaman içinde kat izleri oluşmuştur zaten hoparlörler değişmesi gerek dikkat edersen kulak içi kulaklıklarda da olur zamanla tak çıkar içinde bulunan hoparlörlerin yapısını bozar ...
aslında baktımda ses hoparlörden değilde sağ tarafta bulunan hard dıskten geliyor olmasın ses basıç falan yaparOrtasındaki kısmı düzelterek ama bunu yapamazsın (Ortası kırışığı ise katlama ve ya şişmeyi düzeltmezsen iyice hoparlör gider) sen iyisimi ver şu garantiye gitsin ne oldu derse bi temizlesinler bakım yapsınlar de beleşe parçayıda değiştirirler de kimsede bir şey demez
ucuz kurtulmuşumyaptırdığında süpürgeyle temizlemeye kalkma ucuz kurtulmuşun içindeki parçalar hasar alabilirdi şahsen yaşadım buucuz kurtulmuşuz
vereyim diyorum ama hiç uğraşasım yok yazın yaptırım artık zaten yaza az kaldıGit şunu garantiye ver babana de beleşe parça değişsinler
önerin için sağol haftay vereceğimyalnız 20 güne yakın sürer bence şimdi ver yazın kullan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?