hoparlör sorunu lütfen yardin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tyfn541

Üye
    Konu Sahibi
hoparlör sorunu lütfen yardin
Arkadaşlar iki konuda sorunum var en onemlisiyle başlamak istiyorum hoparlör sesi ses dışarı çıkmıyor bazen çıkıyor bazen çıkmıyor kulaklıkta çıkıyor ama müzik açınca ses çıkmıyor nedendir bilmiyorum yazilimsal olabilirmi cevabınızı bekliyorum bir diğer sorumise klavye tam yazı yaziyorum aniden kapanıyor başka klavyelerde denedim hep aynı oluyor dikkatlice basmama rağmen yine kapanıyor cevaplarinizi bekliyorum yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Xelord

Xelord

Üye
Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor derken? Kulaksız direk hoparlörden ses dışarı hiç çıkmıyor mu? O zaman hoparlör gitmiş demektir. Klavye o kadar büyük bir sorun değil diğerinin yanında başka programlarla hallolmuyorsa, android sürümünü güncelle derim.

tyfn541

Üye
    Konu Sahibi
Hoparlör degistirildi o yuzdenmis diğer klavye sorunu en nefret ettiğim olay ona bir çözüm bulamadım telefonum güncel suan tam birşey yaziyorum bi tuşa basacakken o esnada klavye kapanıyor ve internet sayfasında başka bir yere tikliyorum klavye kapanınca sonra tekrar ugras telefonu atasim geliyor

- - - Eklendi - - -

Hoparlör degistirildi o yuzdenmis diğer klavye sorunu en nefret ettiğim olay ona bir çözüm bulamadım telefonum güncel suan tam birşey yaziyorum bi tuşa basacakken o esnada klavye kapanıyor ve internet sayfasında başka bir yere tikliyorum klavye kapanınca sonra tekrar ugras telefonu atasim geliyor

Xelord

Xelord

Üye

- - - Eklendi - - -

Başka klavye progları dene, ve belki sorun tarayıcıdadır. Mesela mesaj yazarken de klavye kapanıyor mu. Kapanmıyorsa farklı bir internet tarayıcısı dene derim. Bir de ayarlara gir, internet tarayıcını seç önbellegi ve verileri temizleye bas. Aynı şeyi klavyen için de yap. Belki bir faydası dokunur. Hala olmadıysa... Önemli dosyalarını yedekle. Aynı android sürümünü tekrar kur.

tyfn541

Üye
    Konu Sahibi
baska klavyede denedım ama herhangı bır degısıklık yok acaba bu problemı yasayan baska kımse varmı bır cozum bulamadım senın dedıgın gıbı yaptım yıne olmuyo ılgılendıgın ve yardım ettıgın ıcın cok tesekkur ederım aeo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...