Hooijdonkdan Dauma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Hooijdonkdan Dauma...
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, Sarı-Lacivertli takımın PSV’ye göre daha iyi mücadele ettiğini belirtirken, yine Daum’a göndermede bulundu. İşte Hooijdonk'un Daum'u kızdıracak sözleri:

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, Sarı-Lacivertli takımın PSV’ye göre daha iyi mücadele ettiğini belirtirken, yine Daum’a göndermede bulundu. Hollandalı yıldız, “Hayal kırıklığı yaşadım. PSV’nin daha az pozisyonu vardı. İki tane duran toptan gol buldular. Anelka’nın oyundan alınmasına şaşırdım. O ana kadar çok etkiliydi. Nobre de çıkınca film koptu” diye konuştu.

Önceki günkü idmanda eski takım arkadaşlarıyla bir araya gelip hasret getirmesine rağmen, Daum’la görüşmeyen Hooijdonk, bunun sebebi sorulunca da “Onunla görüşme ihtiyacı duymadım. Zaten benim arkamdan söylediği yalanlardan sonra böyle bir şeye gerek de yoktu” ifadesini kullandı. Pierre, “Fener Daum’la Avrupa’da başarılı olabilecek mi?” sorusunu ise yanıtsız bıraktı...

hidayet

hidayet

Üye
belliki Hooijdonk hala feneri unutamamış

tolga_1905

Üye
Adam hakLı vaLLa :

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu da taktı dauma yaw..

Nicolas_Anelka

Üye
ya daum'unda haklı yönleri var hoıjdonk.2unda ama hayatta bir araya gelipde barısmaz bunalr keske hıojdonk 28 yasında olsaydı da fenerde olsaydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...