Honor 7C, 12 Mart'ta Resmiyet Kazanacak

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Honor 7C, 12 Mart'ta Resmiyet Kazanacak
Geçen ay TENAA üzerinde ortaya çıkarak bir çok özelliği belli olan Honor 7c'nin resmi olarak ne zaman tanıtılacağı da bugün kesinlik kazandı. Çinli üretici Huawei'nin alt markası Honor, Weibo üzerinde aşağıda gördüğümüz görüntüyü yayınladı.

Tanırım posteri, Honor 7C'nin 12 Mart tarihinde resmi tanıtımının yapılacağını ve 5.99 inç dokunmatik ekran, iki SIM ve bir microSD kart bulunan üçlü yuvaya sahip olacağına işaret ediyor. Ayrıca, arka tarafta çift kamera kurulumu yer alacak.



TENAA üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre Honor 7C akıllı telefonun ekranı 1440 x 720 piksel çözünürlükte olacak ve giderek artan popülerliğe sahip olan 18: 9 en-boy oranına sahip olacak. Arkadaki çift kamera ünitesi ise 13MP + 20MP sensörler yer alacak. Ön kamerası 8MP çözünürlükte olacak cihazın bellek özellikleri tarafında ise 3GB ve 4GB RAM ile birlikte 32GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Huawei Honor 7C, Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve EMUI 8.0 arayüzü ile birlikte 2.900 mAh kapasiteye sahip bir bataryadan güç alıyor. Altın, Mavi ve Siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak Honor 7C'nin Avrupa'da 200€ civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Doğuş Pertez


Üst Alt