Honor 6X akıllı telefon yeni önemli bir ülkede saha satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Honor 6X akıllı telefon yeni önemli bir ülkede saha satışta
Huawei, akıllı telefon pazarında fırtına gibi eserken, geçtiğimiz sene hem kendi ismi ile hem de alt markası Honor üzerinden bir çok modeli pazara sundu. Geçtiğimiz sene Ekim ayında gelen önemli modellerden birisi de Honor 6X adındaki cihaz olmuştu. Bu akıllı telefon özellikle de çift arka kamerası ile dikkatleri üzerine çekerken, duyurunun ardından Çin'de satışa çıkmıştı.



Honor 6X, daha sonra ABD ve Avrupa pazarında da yerini alırken, yeni sene ile birlikte önemli bir ülkede daha satışa çıkıyor. Hindistan dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olurken, gelen yeni bilgilere göre 2 Şubat tarihinde Honor 6X akıllı telefon bu pazarda satışa sunulacak.

Honor 6X akıllı telefonun 3GB / 32GB versiyonu INR 12,999 ($190) ve 4GB / 64GB versiyonu da INR 15,999 ($235) olarak satın alınabilecek.

Honor 6X akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefon firmanın kendi geliştirdiği sekiz çekirdekli işlemcili Kirin 655 yonga setinden güç almakta. Ayrıca cihaz 3GB / 4GB sistem belleği ve 3GB / 64GB dahili veri kapasitesi içermekte.

Huawei'nin bu akıllı telefonunun arkasında 12MP ve 2MP olmak üzere çift kamera yer alıyor. Önde ayrıca Selfie kamerası da 8MP olarak konumlandırılmış. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası da 3.340mAh.
 


Üst Alt