Honor 20 veya 20 Pro Kılıf Görüntüsü, Çoklu Kamera Kurulumunu Gösteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Honor 20 veya 20 Pro Kılıf Görüntüsü, Çoklu Kamera Kurulumunu Gösteriyor
Honor 20 veya Honor 20 Pro'ya ait olduğu iddia edilen kılıf görüntüsü, çoklu kamera kurulumu için büyük bir kesiği gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bugün isimsiz kalmak isteyen ancak geçmişte güvenilir olan bir kaynak, Gsmarena'ya henüz duyurulmamış bir Honor cihazı için hazırlanan resmi bir kılıf görüntüsü verdi. İşte söz konusu kılıf görüntüsü.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sadece kılıfı görmek bize, tasarlandığı telefon hakkında çok fazla bilgi vermemesine rağmen, yapabileceğimiz bazı tahminler olabilir. Öncelikle, bu akıllı telefonun kamera kesiği oldukça büyük olduğu için cihazında çoklu arka kamera olacak gibi görünüyor. Kapağın kendisi, Huawei P30 Pro'nun kamera düzenini hatırlatıyor, ana kamera ünitesinin sağına yerleştirilmiş olan LED flaş ise bu kılıfta üstte değil, alt tarafta.



Bir tahmin yapmak gerekirse ve bu Honor cihazının, P30 Pro'ya tamamen benzemediğini ve LED flaşın altına 3D ToF kamera eklediği düşünülürse, en az üç kamerayla geleceğini tahmin ediyoruz. Tüm bunların yüksek kaliteli bir teklif olacağı düşünülürse, bunun Onur 20 Pro olması muhtemeldir, çünkü şu ana kadar bu ahizenin kendisinin sızdırılmış bir işleyicisini görmedik - oysa Pro-Honor 20 olmayan geçmiş sızıntılara göre gitmek, farklı bir arka kamera düzenlemesi olacak.Tüm bunların yüksek kaliteli bir akıllı telefon özelliği olduğu göz önüne alındığında, bu cihazın Honor 20 Pro olması muhtemeldir, çünkü şu ana kadar bu akıllı telefonun sızdırılmış bir görüntüsü ortaya çıkmadı. Pro modeli olmayan Honor 20 modeli ise geçmiş sızıntılarda ortaya çıkan bilgilere göre farklı bir arka kamera düzenine sahip olacak. Ancak önceki söylentiler geröek olmazsa, Honor 20 için hazırlanan bir kılıfa bakıyor olabiliriz.



Honor 20 Pro'nun IMX 600 sensörlü, daha önce birkaç telefonda gördüğümüz 48MP çözünürlükte bir ana kameraya sahip olacak. Honor 20 Pro'nun ekran altı parmak izi tarayıcısı, Kirin 980 yonga seti ve 6/128 GB, 8/128 GB ve 8/256 GB olmak üzere üç adet RAM / depolama yapılandırması ile birlikte, 6.1 inç OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Akıllı telefonun Çin fiyatı 450$ civarında olacak, bu da Avrupa fiyatının 500-500€ civarında olacağını gösteriyor. Honor 20 Pro'nun 25 Nisan'da resmiyet kazanması bekleniyor.
Honor 20 veya 20 Pro Kılıf Görüntüsü, Çoklu Kamera Kurulumunu Gösteriyor
 

Ekli dosyalar



Üst Alt