Honda Cbr 125 R Mı Yoksa Kanunİ 200 Rr Mi Bana Bİ Yardim Edİİn

Sponsorlu Bağlantılar

tiizyunu

Üye
    Konu Sahibi
Honda Cbr 125 R Mı Yoksa Kanunİ 200 Rr Mi Bana Bİ Yardim Edİİn
<span style="color:#CC0000"><span style="font-size:10pt;line-height:100%">ARKADAŞLAR BU ARALAR Bİ MOTOR ALICAM DA ÖLE UFAKTAN BİŞİ AMA KARAR VEREMİOM LÜTFEN BANA Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ?HONDA NIN KULLANICILARINA DA ÖZELLİKLE SORUYORUM NASIL MEMNUNLARMI YA PSL YA&#33;&#33; </span></span>

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
aga motordan pek anlama ama kanuniler o kadar ii deil die biliyom

keano

Üye
aga kanuni ile honda karsilastiran ilk insansin sen :D

honda en dayanikli guvenilir motoru yapan firmadir, cok az sorun yasarsin (iyi bakarsan motoruna tabi).

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
param bol sokağa atim diyorsan kanuni

requiemksk

Üye
hocam alıcaksan honda al tabiki..bak keano arkadasımda ne guzel belırtmıs..

tiizyunu

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; Feb 28 2006, 01&#58;41 AM) [post=287671]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
param bol sokağa atim diyorsan kanuni
[/b][/quote]
ya eyw. işin orasını ben de biliom azınıza sağlık yazmışınız da kardeşler hondanın 125 liğinden bahsedioz burda 60 lük flan deil ki aynı zamanda kanuni de1964 ten beri üretimde ve kendini kanıtlamış bi firma bi de honda onun yanında çok pasif ve zayıf duruyor görünüşten

RockFord Fosgate

Üye
motor pıyasasının kralı(spor)honda ve suzukıdır&#33;&#33;&#33;bu ıkı markanın modellerını gozun kapalı alabılırsın&#33;&#33;

Fatihyet

Fatihyet

Üye
honda derim.

en basitinden kanuni ile 90km yi geçtinmi tıngırdar honda tınlamaz bile

isimsiz_

Üye
kardeş alacaksan honda alcan tabi ama fikir senin

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Alacaksan honda al ama karar senin cewapları değerlendir bence.......

emre0041

Üye
honda daha iyi mzler yakuşlarda ve fazla çalışmadan kaynaklanan şişme yapıyormuş

barabelli

barabelli

Üye
yaw burada honda ıle konunıyı kıyaslıyosunuz hondanın kalıtesını dusuruosunuz tabıkı HONDA

ORHAN61

Üye
dostum bende mondial151 rs var arkasta honda actıva var kaç kere bana yalvardı değişelim diye
ama sen yinede iidüşün babam dedihonda alyım diye ben mondiale takyım kafayı ve doğru seçim yapmışım

fatih__1991

Üye
hızıyla görünüşüyle honda ;)

akondd

akondd

Üye
kardeş kanuniyi boşver honda dan bahsediyoruz burda

hondActiva

hondActiva

Üye
ben motorcuyum honda activa sürüyorum suan kanunide sürdm kanuni yerli motordur Mz markasının üretimidir kanuniyi önermem paranı git bi konteynera bırak daha iyi olur..Honda al derim tabi bütçeni bilmiyorum honda pahalıdır ama kalite istiyorsan 3ü 5i arama derim ben..Honda Hayat Onda :D

Üst Alt