Holo ya gecen uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Holo ya gecen uygulamalar
Hacilar bi mail tasarladim gibi.
Simdi holo arayuzu ne derseniz google in jellybeanla getirdigi 60 fps ile calisan arayuz. Bu arayuze gecen uygulamalar hem tasarimda hem akicilikta cag atliyo akicilikta cag atlayinca gelistiriciler uygulamaya daha cok animasyon ekleyebiliyolar.
Simdi bu arayuze gecenler
Twitter
Whatsapp
Viber
Youtube
Gmail
Es file
Flipboard
Vb.
Bunlari neye benziyo bilin diye verdim. Bizim isimiz gecmeyenlerle herkes bu arayuze gecmeyen gelistiricilere mail atarsa kisa surede uygulama kalitemiz tam olarak 2 katina cikicak ve kalitesiz uygulama kalmiycak yapmamiz gereken play store dan gelistiricinin mailinr tiklamak ve

Please apply project butter, holo interfaces you update? Thanks:):);)

Türe

Türe

Üye
Kaydırma ile çalışanlar sanırım ? Aslında fena olmaz.

enterneoll

enterneoll

Üye
abi benim bildiğim holo launcher var sen 1-2 gündür bu konuyla uğraşıyorsun ama iyice araştırdın mı ? bu olayı

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Holo androidin arayuzunun adı. O 2.3 cihazlar jb arayuzu kullansin diye yapilmis bi launcher

enterneoll

enterneoll

Üye
tamam sen öyle diyosan şöyle akıcı uygulamalar gelsin ya ne o klasik tasarımlar

-Emre

-Emre

Üye
Uc browser ve easy download Manager da bunu kullanıyor galiba çok güzel bence destek olmaliyz

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
evet abi ayni meego kullanirmis gibi hissediyom kendimi. En onemlisi facebook ama onda pek umut yok adamlar android facebook telefonu cikariyolar ama facebook yazilimino html5 le yaziyolar

PriZm

PriZm

Üye
Holo :hmmm

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
[h=3] [/h][h=1]Tasker uygulaması Holo arayüzüne kavuşmasını indirimle kutluyor[/h]vb.

Üst Alt