Hollanda ‘şans’ dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hollanda ‘şans’ dedi

[h=2]Hollanda’nın Dünya Kupası Elemeleri’ndeki ilk maçında Türkiye’yi 2-0 yenmesi Hollanda basını tarafından “şans” olarak yorumlandı.[/h]
Ülkenin önde gelen gazetelerinde ve internet sitelerinde atılan başlıklar bu görüşü yansıtırken, Hollanda savunmasındaki zaafiyetler nedeniyle bu galibiyetin tatmin edici bir sonuç olmadığı belirtildi. Hollanda’da yayın yapan gazeteler ve internet siteleri şu başlıkları attı:
NOS: 2014 Dünya Kupası’nda kimin yer alacağını belirleyecek savaş başladı. Bu uğurda Hollanda dün akşam Türkiye’yi yenerek ilk cepheyi ele geçirdi.
NRC: Portakal zahmetli bir şekilde de olsa Dünya Kupası Elemeleri’nde ki ilk maçında Türkiye’yi yenmeyi başardı.
Nusport: Türkiye, Portakal’a sorun yaşattı. Hollanda Dünya Kupası Elemeleri’ni şanslı bir galibiyetle açtı.
Telegraaf: Hollanda 2014 Dünya Kupası’ndaki yeri için Türkiye’yi yenerek arayışlara başladı. Robin van Persie ilk golü attı. Narsingh işi bitirdi.
ED.nl: Hollanda Dünya Kupası Elemeleri’ne şanslı bir galibiyetle başladı.
Goal.com Hollanda: Yenilenmiş Hollanda ilk darbeyi vurdu. Hollanda Türkiye’yi 2-0 yenerek zor ama çok önemli bir galibiyet elde etti.
Voetbal International: Savunmasız Hollanda, Türkiye karşısında zor bir galibiyet aldı. Hollanda, defansta yaptığı hatalara rağmen Robin van Persie’nin rahatlatan golüyle galibiyeti elde etti.
Spits: Hollanda Türkiye’yi 2-0 yenmeyi başardı ama tatmin edici ve güven verici bir galibiyet olmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt