'Hollanda Kasabı' Cimbom'a Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
'Hollanda Kasabı' Cimbom'a Mı?
Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin gözden çıkardığı Nigel de Jong için İtalya ve Türkiye'den talipler olduğu İngiliz basınında gündeme oturdu.




Daily Mail'in haberinde, Hollandalı orta saha oyuncusu için İtalya'dan Juventus'un yanı sıra Türkiye'den de Galatasaray'ın talip olduğu belirtilirken de Jong'un da takımı ile yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadığı ve takımdan ayrılma fikrine sıcak baktığı ifade edildi. Ancak City yönetiminin oyuncuyu bırakmak istemediği ve iki ekibin de tekliflerini reddettiği eklendi.


Geçtiğimiz sezon takımın orta sahasında vazgeçilmezler arasında bulunan ancak bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan 27 yaşındaki futbolcu sezon öncesinde haftalık 100.000 sterlinlik teklifi redderek sözleşmsini uzatmamıştı. 2013 yılında bitecek sözleşmesi öncesinde teknik direktör Roberto Mancini'nin satılmasına karşı çıktığı de Jong için Galatasaray ve Juventus'un ne kadar ısrarcı olacağı ise merak konusu.


Hollanda Milli Takımı'nında formasını giyen orta saha oyuncusu sert futboluyla tanınıyor. Newcastle United'lı Ben Arfa'nın ayağını kırması ve 2010 Dünya Kupası finalinde İspanyol Xabi Alonso'ya attığı "uçan tekme" de Jong denince akla gelen ilk iki olay olarak göze çarpıyor.

Sporx
 


DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hiç gelme uğraşamayz senle her maç kırmızı kırmıZı
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Urfalusi var , bir de bu gelirse mükemmel olur :D
 
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Urfalusi var , bir de bu gelirse mükemmel olur :D
ortasahaya k.prince boateng: bu sene milanda iyi oynuyor ama asıl kasap odur yanına axel witsel: rakibin ayağını kırmıştı öküz, ayrıca milli takıma karşı penaltı kaçırmıştı, ayağının ayarı yok :d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt