Hola Amigos.. Merhaba Arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elsanto

elsanto

Üye
    Konu Sahibi
Hola Amigos.. Merhaba Arkadaşlar..
Merhabalar efenim.. bendeniz Aziz Sağlam.. Ankara Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı okumaktayım.. Mahlasımın anlamı da İspanyolca Aziz anlamına gelir.. Kardeşim ne özenti adamsın hemen ispanyolca okuyorum die kalkıp ispanyolca mahlas almışsın demeyin, Eski Yunanca, Latince, Fransızca ve tabi ki doğal olarak İngilizce'm de var ki bunlardan birinden secmediğim gibi "Aziz" diye de kaydolamadım..

Her neyse.. Bu pek sorun oluşturmaz heralde, gördüğüm üzere Türkçe'yi kullanan arkadaş sayımız bayaa az =)

Efenim ben gecenlerde terziye pantolon verdim, adam işim va sen durago istersen bi yarım saat dolan ge dedi.. iyi dedim gittim, o arada bu vodafone'un 3120 classic kampanyasını gördüm - işte 100 kontore bin kontor hediye 3Gli 285 lira falan- eve geldim dedim bu bildiğin 3120'nin kameralı modeli bi numarası yok buna bi ayar cekmek lazım.. zamanın birinde buradan W810i'm için bi kac olay bakmıstım, işini en iyi yaptıgın yer, bildiğin en iyi yerdir sözünün verdiği etkiye dayanarak buraya gelip üye oldum.. fazla konusurum cok gırgır yaparım hayatı pek ciddiye almam (sürünüşümün nedeni de sanırım bu) umarım siz degerli arkadaslarımla iyi vakit geciririz..

Normalde Afyonluyum.. Varsa aranızda Ankara'da okuyan Afyonlu veya Afyonsuz olan, kapım her daim acıktır bilesiniz =)

Hasta Luego Chicos, Cuidaos..
Görüşmek Üzere Beyler, Kendinize İyi Bakınız ((=

Love Prince

Love Prince

Üye
hoşgeldin :) keyifli forumlar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hoş geldiniz ...
Welcome :)

elsanto

elsanto

Üye
    Konu Sahibi
hosbulduk arkadsalar..

futbol123

futbol123

Üye
hoşgeldin:oke:

orukm

orukm

Üye
h.g.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt