Hodgson oyuncusundan dürüstlük bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hodgson oyuncusundan dürüstlük bekliyor
UEFA, 29 Mayıs tarihine kadar milli takımların resmi kadrolarının kendilerine bildirimesini istiyor. Bu doğrultuda İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Roy Hodgson, Norveç maçında kasığından sakatlık geçiren Gareth Barry'nin kendisine dürüstçe davranmasını ve sakatlığı hakkında nasıl hissettiğini belirtmesini istiyor.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada resmi kadroda sakatlık riski yaşayan birini bulundurmak istemediğini belirten Hodgson, "Resmi kadroyu bildirmek için önümüzde sadece bir kaç gün var. Kadro seçimimde risk alamam. Barry dürüst bir insandır ve bunu kendisi açıklayacaktır. Ayrıca oyuncumun sakatlık rapoları da bize yol gösterecektir. Bu konu hakkında kendisiyle ciddi bir tartışma yaşayacağız. Bana karşı dürüst olacağını düşünüyorum. Nasıl hissettiğini bana aktaracaktır." diye konuştu.

Seçimi hakkında eleştiri yapanlara cevap veren İngiltere Teknik Direktörü, "Bazı mevkilerde çok oyuncu seçmemizin nedeni, o alanda kaliteli pek çok oyuncuya sahip olmamız. Bu özellikle orta saha için geçerli. Glen Johnson ve Danny Welbeck sakatlıklardan kurtuldular ve bu oyuncularım hakkında endişe duymuyorum." ifadelerini kullandı.

Euro 2012 D Grubu içerisinde bulunan İngiltere'nin rakipleri; Fransa, Ukrayna ve İsveç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...