Hocanız ispiyonculuk karşılığında sınıfı geçeceğinizi garanti etti, ne yapardınız?

Sponsorlu Bağlantılar

hocanız ispiyonculuk karşılığında sınıfı geçeceğinizi garanti etti, ne yapardınız?

• hemen kabul ederim, arkama bile bakmam

Kullanılan: 4 22.2%
  • biraz düşünürüm, pazarlık ederim (+para isterim)

Kullanılan: 2 11.1%
  • hiç düşünmem redderim

Kullanılan: 6 33.3%
  • hocam beni tanır, teklif bile etmez

Kullanılan: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

• Beğen
Tepkiler: SHS
kcsoft

kcsoft

Üye
olabilir, baksana küfrü bırakıp dayağa başlayacaklarmış, bi kaç kişinin canını kurtarırız:d:

----------Eklendi @ 08:28:43 ---------- Yazıldı @ 08:28:21 ----------

teşvik etme atar :D
bende küfretmesin diye öneriyorum :D

• Beğen

pelın_

yap gıtsın bu hayattan hep saf olmak ıyı dıyıl hep bız kaybedıyoruz sus sus nereye kadar

• Beğen

pelın_

kendinle çelişiyorsun bugün bi sus diyon bi konuş diyon :D
ya yeri gelcek susmayı bılcen yerı gelcek böle olcan çelişmiyorum ben sen iyi anlamdın sanrım bıdaha koku anlarsın konular çok farklı

viktoreznov

viktoreznov

Üye
yap gıtsın bu hayattan hep saf olmak ıyı dıyıl hep bız kaybedıyoruz sus sus nereye kadar

tabii ama öfkeyi de kontrol etmek gerek. Sıkıntı da insanı olgunlaştırır. Rüzgar olmazsa ucurtma uçmaz.

• Beğen

pelın_

tabii ama öfkeyi de kontrol etmek gerek. Sıkıntı da insanı olgunlaştırır. Rüzgar olmazsa ucurtma uçmaz.
tabikide öle ama ben bu konuya bugune kadar yaptıgım hataların sonu olarak cvp verdim
kişiden kişiye degişir hani sürekli yapılan bişeyde diyildir ama iyilik yapıp kazın yersen o zamn anlarsın

• Beğen
viktoreznov

viktoreznov

Üye

tabikide öle ama ben bu konuya bugune kadar yaptıgım hataların sonu olarak cvp verdim
kişiden kişiye degişir hani sürekli yapılan bişeyde diyildir ama iyilik yapıp kazın yersen o zamn anlarsın

doğru insan bu iyilik yapıp arkasından vurulursa tutamaz kendini ben de tutamam ama tutmalıdır bence. Sabrın sonu selamettir derler. Bilemiyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: SHS ve pelın_

pelın_

Valla konu dagalmasaın ama benim düşüncem bu ben ünide ne arkadaşlar gördüm hiç çalımadan okul bıtıren ben o yuzden1 sene uzattım okulu artık sana kalmış gerisi

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hiç düşünmeden reddederim. Arkadaşlarımı ispiyonlamak benim haddim değil.

• Beğen
viktoreznov

viktoreznov

Üye
Valla konu dagalmasaın ama benim düşüncem bu ben ünide ne arkadaşlar gördüm hiç çalımadan okul bıtıren ben o yuzden1 sene uzattım okulu artık sana kalmış gerisi

hiç çalışmadan okulu bitirenler yüzünden okulu niye 1 sene uzattın anlamadım ?

• Beğen

pelın_

hiç çalışmadan okulu bitirenler yüzünden okulu niye 1 sene uzattın anlamadım ?
çünkü sınıf gecme sistemi dıye bişey var sınıfta bi kaç kişi hocaya yakın olunca giger kişiler güme gidiyo yanı her okulda yok ama benım okudugum okulda çan eğrısı diye bi sistem vardı ya nese konu sapıtıı öle işte ben yapardım arkadaş kazık ye ye nereye kadar

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
pelin çok haklı. Kendim bizzat bu çalışmadan dersi geçme olaylarına şahit oldum. Düşünün ki arkadaşların bilgisayarı yok diye VİZE niyetine SLAYT hazırlıyorsun. Arkadaşlarının konularınıda kendin hazırlıyorsun. Onlar akıllılık edip takım elbise, siyah kravatla slaytı okuyorlar diye senden yüksek not alıyorlar sen ise böyle giyinmediğin için en düşük notu alıyorsun. Üstelik slaytı tek kere okumadan bu notları alıyorlar. Haketmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve pelın_
viktoreznov

viktoreznov

Üye

çünkü sınıf gecme sistemi dıye bişey var sınıfta bi kaç kişi hocaya yakın olunca giger kişiler güme gidiyo yanı her okulda yok ama benım okudugum okulda çam egrısı diye bi sistem vardı ya nese konu sapıtıı öle işte ben yapardım arkadaş kazık ye ye nereye kadar

anladım :hmmm

• Beğen

pelın_

pelin çok haklı. Kendim bizzat bu çalışmadan dersi geçme olaylarına şahit oldum. Düşünün ki arkadaşların bilgisayarı yok diye VİZE niyetine SLAYT hazırlıyorsun. Arkadaşlarının konularınıda kendin hazırlıyorsun. Onlar akıllılık edip takım elbise, siyah kravatla slaytı okuyorlar diye senden yüksek not alıyorlar sen ise böyle giyinmediğin için en düşük notu alıyorsun. Üstelik slaytı tek kere okumadan bu notları alıyorlar. Haketmiyorlar.

aynen çok başıma geldi valla bidaha okusam hiç düşünmeden yaparım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve SHS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt