hocanın saldırısına ugradım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
hocanın saldırısına ugradım
sırada oturuyorum hoca bana uyuz arkadaş yanda bi bakış attı geldi arkadaşa bi indirdi yavaşça şaka babında banada indirdi ama öyle bi ses geldiki sanki adam hıncını alıyor bize ikişer tane aptlattı yavaştan ama niyeyse benimkinde izi çıktı bi saldırıya ugraşımış gibi hissetim kendimi bizim eski bedencide sınıfta birine matematigindüşükmüş diye tokatladıydı bu hocalar fantazi düşkünü şu mozoşistmidir nedir ondanmı yoksa neden böyle yapıyolar okadar okuyunca kafa yanıyo galiba

----------Eklendi @ 18:13:38 ---------- Yazıldı @ 18:13:12 ----------

ama en güzeli kadın öğretmenelroh şaka maka yok ne güzel

TheCower

Üye
Dövdü mü bi kadın seni hiç dayak yedin mi? Şahsen ben korkuyorum

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
Dövdü mü bi kadın seni hiç dayak yedin mi? Şahsen ben korkuyorum
1-4de çok yedim ama adamdan 6,7deama çok feci atar yapıyolar ama kadınlar kötü döver onu bilirim ama biri dayak yerken izlemesi sarıyor bizim bi hoca sınıfın delisini tekme tokat dövdü biz gülmekten kırıldık

Mert

Üye
Ayıp etmişiniz. Kim olursa olsun ister sev ister sevme o sizin arkadaşınız. Bizde de olmuştu. Bütün sınıf dilekçe vermiştik. Öğretmen değişmişti.

KenJ!

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp etmişiniz. Kim olursa olsun ister sev ister sevme o sizin arkadaşınız. Bizde de olmuştu. Bütün sınıf dilekçe vermiştik. Öğretmen değişmişti.
bizimkiler ödek hiç biri ne adam gibi arkadaş denmez ayrıca o delide bana falan sarıyodu derste kagıdı rulo yapıp elizabet gibi yapıyolardı hoca gördü bigün müzikçi bidaha görürsem malum biyerinize dıt dıt dedi yaniserseriler çok zevk alıyorum onlar dayak yerken son bir yıl adamalr daha zarzor kitap okuyor sınıf atlatıyorlar bugün bi serseri din dersinde olmadık yere hocam milattan önce kıyamet koptumu dedi

Bizimkilerde arka sıralarda el çekiyorlardı anlarsınızya Bide azgın sapık bi bayan hoca vardı takmıştı bana babam annem duyar diye bi ....... yapamadık

Masha

Üye
Neden bir bayan hoca görüldüğünde öğrenciler azgın sapık derler dayak attığı için midir

enginzz

Üye
dayak attıgı ıcın deıldır bence dıkkat cekmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...