Hocamızın Olmaması Herkes Için Değişik Bir Durum Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Hocamızın Olmaması Herkes Için Değişik Bir Durum Oldu
Siyah beyazlı oyuncu Veli Kavlak, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Kavlak, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ-

Eskişehirspor karşılaşmasının zor geçeceğini dile getiren Veli Kavlak; ''Çok zor bir karşılaşma olacak. Geçen sezon da Eskişehir'de çok zor maç oldu. Zaten oradaki her maç zor. Çok iyi ve tehlikeli bir takım. Ama biz oraya yine kazanmaya gideceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.

-BAHANE BULMAK İSTEMİYORUZ-

Slaven Bilic'in yedek kulübesinde olmayışının takımın performansına etkisi ile ilgili Kavlak; ''MP Antalyaspor mağlubiyeti için bir bahane bulmak istemiyoruz. O gün iyi oynamadık ve MP Antalyaspor bizi yendi. Onları tebrik etmek lazım. Hocamızın yedek kulübesinde olup olmamasıyla alakalı değil. Kazanmak için yeterince efor sarf etmedik ve kazanamadık. Ama tabii ki hocamızın olmaması da herkes için değişik bir durum oldu. Hep yanımızda olan hocamız yanımızda yoktu. İki maç daha var ve onları en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız'' dedi.

-SURATIMDA BAYA BİR BASKI VARDI-

Milli maçta burnunun kırılmasının performansına etki ettiğine değinen Veli Kavlak; ''Sahaya çıktığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ama sonuçta burnumda bir kırık var ve hala kaynamadı. Nefes almalarda da ilk başta zorluk çektim. Buna alışmam lazımdı. Ama artık yavaş yavaş düzelmeye başladı. Bu benim için çok önemli ve beni sevindirdi. Çünkü suratımda baya bir baskı vardı. Allah'a şu anda şükür hiçbir sıkıntım yok'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 


Üst Alt