Hocam Bi Bakarmısın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Bi Bakarmısın?
Sayın cfw yapan Hocalarım :) Sizden Bu Cfw ye (http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...30-rm-594-5530-rm-504-x6-rm-559-a-453491.html) Hani telimizi açtığımızda Nokia yazıyo ya pinden önce he o resmin yerine bu resmi koyabilirminiz?
Sayın Cfw ile Uğraşanlar (bildiğim arkadaşlarım):~UnderTaker~ , Kotukoylu , Utk4n* , @n!wa+*R , Nomadcry , MegaloManiaX yapabilirseniz çok makbule geçer arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim :) Arkadaşlar bu dediğim veya başka bir arkadaşımız yaparsa bu konudaki (http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...zigi-degistirme-unisigned-an-wa-r-307000.html) gibi Pinden sonra çıkan Connect People yerine bu resim çıkar arkadaşlar bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.:bigstar:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
siscontent programı ile sis dosyasını açıp içindeki resim ve sesi değiştirerek terkar sis yapıp telefonda kurarak bunu yapabilirsin. benim bilgisayar bozuldu format atacağım birazdan bunu laptontan yazıyorum. leptopta böyle birşey yapamam ne yazıkki. sen bi dene.

--------------- Ekleme ---------------

bi önceki mesajda anlattığım işlemi yaptım. telefona yüklemeye sıra gelince dahili bileşen hatası verdi.

birde, bu program C nin içindeki boot klasörünün içindeki dosyaları değiştiriyor. eğer oraya bir dosya yöneticisi programı ile ulaşabiliyorsan değiştirerek programsız yapabilirsin belki. benim telefonda öyle bir klasör yok ama font değiştirirken yeni klasör açtığımız gibi buda öyle olabilir. denemyip sonucu buraya yazarım.

ne yazıkki olmadı. umarım halledersin. kolay gelsin.

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
siscontent programı ile sis dosyasını açıp içindeki resim ve sesi değiştirerek terkar sis yapıp telefonda kurarak bunu yapabilirsin. benim bilgisayar bozuldu format atacağım birazdan bunu laptontan yazıyorum. leptopta böyle birşey yapamam ne yazıkki. sen bi dene.

bi önceki mesajda anlattığım işlemi yaptım. telefona yüklemeye sıra gelince dahili bileşen hatası verdi.

birde, bu program C nin içindeki boot klasörünün içindeki dosyaları değiştiriyor. eğer oraya bir dosya yöneticisi programı ile ulaşabiliyorsan değiştirerek programsız yapabilirsin belki. benim telefonda öyle bir klasör yok ama font değiştirirken yeni klasör açtığımız gibi buda öyle olabilir. denemyip sonucu buraya yazarım.

ne yazıkki olmadı. umarım halledersin. kolay gelsin.
Uğraşlarından dolayı teşekkür ederim olmadı ama yardımcı olduğun için tekrar teşekkür ederim :)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
önemli değil. sen fw yapan kişilere danış. onlar biliyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt