Hocalarımızı geri istiyoruz..........maxicep hocana sahip çık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Hocalarımızı geri istiyoruz..........maxicep hocana sahip çık!
çoooook tebrik ediyorum burdan kendisini...

ne oldu ki ?? haydar hoca silindi mi...aaaa ama nie yaa eğleniyoduk...

mservank

Üye
Hoijdonk niye kapadın ki ne güzel eğleniyorduk.

vermiş olduğun link e baktım evet gayet gereksiz ve hoş olmayan bir konu ama gereksiz mesajlar kısmında bu nedenle birşey diyemeyiz dememeliyim kim olursa olsun. hocalarımız türemiş bir bakmışım dümen hocamızda dümenini bırakıp foruma gelmiş yok bilmem googleden bulmuş
tamam fake ama gereksiz mesaj bölümünde açıldığı için bu konular hoş karşılamak gerek bence

hocaların helvası karıldıüzücü bir olay

DiaBLoS

Admin
Ne eğlenceydi ama demi?

arkadaşlar sonuçta bu bilinen bişeydi biz kendi aramızda biraz geyik yapalım dedik doğrusu ben kendi adıma olayı dahada geyiğe vurdurmak için herşeyi yaptım haydar hocama bizzat sataştım bence ortada yanlış bişey esas yanlışı sanırım herkes görüyodur...

mservank

Üye
Bence de o konunun yanında lafı bile olmaz.İçki şişeleriyini gösterip bir konu açacağımıza hocalarımızı istiyoruz

mservank

Üye
O konu yarına kadar açılmazsa isyan edeirm
buradan da omayra ablam sesleniyorum o konu kilitlendi ise hoijdonkun açtığı konunun üstüne iki kez kilit vurulmalı

DiaBLoS

Admin
WaLLa bu ne hocasI ne konusu bilmiyorum

mservank

Üye
haydar dümen diye fake üzyemiz siteye kaydoldu biz de gır gır yapıyorduk sağolsun vanhoijdonk geldi kilidi vurdu

DiaBLoS

Admin
haydar dümen mi Gereksiz bulunmuş demekki

mservank

Üye
oo ona bakarsan o konu da çok gereksiz haydar dümen sağlık bölümünde paylaşımlar yapıyordu herkesin ihtiyacı olan konular

--------------- Ekleme ---------------

Konu kapandı Çok sevindim.

mservank

Üye
Gitti arkdaşım sağolsun adminimiz banladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...