Pealon Jan Teor
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aileni devreye sok. hocana da bende panik atak var ölürüm ben falan deBen sağlık meslek lisesi lise 2. Sınıfım.. Hastanede yapilacak uygulamalari okulda önce maket uzerinde sonra birbirimizin uzerinde yaptiriyorlar bundan öncede kalcaya enjeksiyonda zor kurtulmustum o zaman zaten herkes yapmamisti ama bu sefer durum ciddi intraket ile damar yolu acma uygulamasini maket uzerinde yaptik. Hoca dediki herkes birer es secsin herkes yapacak dedi ben birakin damar yolu actirmayi kan verirken bile kendimi tutamiyorum tir tir titriyorum asiri heyecan yapiyorum. Bu uygulamayi Kendi uzerimde yaptirmak istemiyorum nasıl kurtulabilirim? Hocanın beni zorlamaya hakkı varmı nolur acil akil verin uygulama yarin
Şimdiden teşekkürler..
YaparımSen başkasına yapabiliyor musun?
Yok artıkAileni devreye sok. hocana da bende panik atak var ölürüm ben falan de
Ailemi karistirmak istemiyorumHocayla hic konusma okula bi dilekce yazsin ailen, veya okula gelsinler. Saglik meslek lisesinin en kotu yani bu sen ne yap et isi kapmaya calis, hastaneye kan vermeye gidiyoruz stajyer ogrenci geliyo damar arayip duruyo insan kendini kadavra gibi hissediyo
O zaman bi psikologa gorun ogretmenine de olayi anlat?Ailemi karistirmak istemiyorum
Böyle olmasın diye ben ilk mesajlarda sorduydum ama...Hyr siz yanlış anladınız ben yaparm tek sorun bana yapılması
Kolun ic kismindaki damar. Bugün yirttim bana bulasmadi ama yarin bidaha dersi varBöyle olmasın diye ben ilk mesajlarda sorduydum ama...
İntraket nereye yapılıyor?
Koluna bir bez ile sar, kapının koluna kıyafetim takıldı. Kolum kapının kasasına çarptı. Şişti falan de.Kolun ic kismindaki damar. Bugün yirttim bana bulasmadi ama yarin bidaha dersi var
Çok cadi özellikle bana gicik oluyo aç bakim falan diyebilirKoluna bir bez ile sar, kapının koluna kıyafetim takıldı. Kolum kapının kasasına çarptı. Şişti falan de.
Çok cadi özellikle bana gicik oluyo aç bakim falan diyebilir
YemiyorKolunu bir şekilde kes. Açarsa da kesildiğini göreceğinden bir sıkıntı çıkmaz
Yorum yapanlar niye ısrarla aynı şeyi söyleyip duruyor daha kaç defa söylicem bana yapılırken korkuyorum başkasına yapabilirim diye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?