Hoca şaşırmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Hoca şaşırmadı
[SIZE=+0][/SIZE]
Rijkaard, rakibe gol atma izni vererek maçı karmaşık bir hale getirdiklerini söyledi, “Beraberlik şaşırtmadı. Her şey iyi giderken sıkıntı yoktu. Şimdi puan kaybettik. Bu iyi bir test olacak” dedi

[SIZE=+0][/SIZE]Eskişehirspor karşısında bir puana razı olan GalatasarayTeknik Direktörü Frank Rijkaard, Eskişehirspor’a gol atma şansı tanıyarak disiplinden koptuklarını söyledi.
‘Rakip iyi kapandı’
Hollandalı çalıştırıcı, beraberliğin tek sebebi olarak, “Gol attık, ardından yedik ve ikinci golü bulamadık. Rakibe gol atma izni vererek maçı karmaşık hale biz getirdik. Takımımız elinden gelenin en iyisini yaptı, ama galibiyet golünü bulamadık. Maçın geneline baktığımızda iyi mücadele ettik. Rakibimiz golü bulduktan sonra oyun disiplininden koptuk. Beraberlik beni şaşırtmadı” diye konuştu.
Rakibin iyi organize olup kapandığını söyleyen Rijkaard, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Her şey iyi giderken sıkıntı yoktu. Şimdi puan kaybettik. Bu bizim için iyi bir test olacak. Artık çok daha iyi çalışmamız lazım. Bu sonuçtan sonra
önemli bir sınav var. Bundan sonra da takım ruhuyla toparlanmalıyız. Sürekli üç puan alıyorduk. Şu an güçlü olup kenetlenmemiz lazım.
‘Umarım zevk almıştır’
Frank Rijkaard,
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum’un yardımcısının da karşılaşmayı izlediğinin hatırlatılması üzerine, “Umarım Koch maçtan zevk almıştır” ifadesini kullandı.
Hollandalı çalıştırıcı,
Milan’dan teklif alıp almadığı sorusuna ise, “Şu anda Galatasaray’ı çalıştırıyorum. Öyle bir teklif de yok. 1 artı 1 yıl sözleşmem var” yanıtını verdi
 
Tepkiler: tragedie

Salihyet

Üye
Eskişehir galatasarayın şu güne kadar oynadığı tek düze rakiplerden farklı olarak kendi kalesine gol atıp , penaltı yaratmadı, doğru düzgün dikkatli bir şekilde rakibin kim olduğundan çok skor a ve alana göre oyun oynadılar, golden sonra skoru koruyup çok önemli bir puan aldılar. Tebrik ediyorum eskişehiri.
 

Cynical

Üye
Hocanın "adalet" duyguları kabarmış olacak ki maça geçen hafta 3 atan Nonda'yla başladı. Oysa Eskişehir tam "Baroş'luk" bir dizilişle çıkmıştı sahaya. Maç 1-1'e gelene kadar yine de iyi top oynadık. Sonrasında ise yanlışı yanlış takip etti. O saatten sonra Nonda sahada kalmalıydı ama hoca bu seferde Baros'u sokup onu çıkardı. En azından çift forvete dönebilirdik. Neyse canımız sağolsun... Bu arada şu yorum hakkında da birşeyler söyleyeyim.

Eskişehir galatasarayın şu güne kadar oynadığı tek düze rakiplerden...

Galatasaray'ın şu ana kadar ki rakiplerine bir bakalım o halde. Gaziantepspor, Denizlispor, Kayserispor, Ankaraspor, Beşiktaş ve Kasımpaşa. Lige yeni çıkan Kasımpaşa hariç diğer takımlar ligi geçen sene ilk 10'da bitirmiş. Bunlar mı tek düze? Eğer bunlar tek düzeyse düzgün rakip kim? Fenerbahçe mi sadece? Gözünüzü seveyim ezbere konuşmayı bırakın artık!

farklı olarak kendi kalesine gol atıp , penaltı yaratmadı,

Daha önce başka bir Fenerli arkadaşın postuna da aynı cevap yazmıştım. 7 maçta Galatasaray'ın attığı gol sayısı 20. Bu 20 golün 2 tanesini rakip kendi kalesine atmış. Biri Kayseri maçında durumu 1-1 yapan gol ki o maç 4-1 bitti. Diğeri de Denizli maçında durumu 3-1'ken 4-1 yapan gol. Geri kalan 18 golün de 2 tanesi penaltı. 16 golün hiçbir etkisi yok da şu 4 golle mi aldık 6 galibiyet? Antep maçı hariç diğer tüm galibiyetler de minimum 2 fark!
 

DiaBLoS

Admin


Kendi kalesine attıkları kadar oldu yine..İkram edilen gol nondaya..

Ve kazanılan 1 puan...
 

Salihyet

Üye

Bana soracak olursan maçı istemek hocanın yapacağı tek bir değişikliğe bakmaz, maçı evimde izledim ezberden konuşmuyorum, maçta en çok koşanların yüzdelerine bakarsak GS'ın rakibi yenildiği zaman fark edilmese de yapılan koşular hep orta saha oyuncuları tarafından yapılmış, şu anda bu konuda ezberden konuşamam çünkü hatırlamıyorum Bir takıma orta saha da üstünlük sağlayamayan Galatasaray hani çok övdüğünüz takımda neden basan oyuncu etkisiz kaldı, rakiplere olan cevabımda buna da cevap olacaktır.

Geçen yılda yada geçen yüz yılda yaşamak bizim işimiz değil, neredeyse 10 hafta olacak, analiz sezon öncesinde başlar futbolu takip eden birinde; Gaziantep : son hafta çalkantılı rakibinden üç gol yemedi mi ? gaziantep in galibiyetini ben hatırlamıyorum ya siz ? tek düze değil de ne ? Denizliye gelelim, durumları daha içler acısı, adeta gelen vuruyor giden vuruyor, gaziantep ilk haftanın rehavetiyle hazırlanamadı yenildi desek denizliye ne oluyor ? insaf yahu maç farklı bitmiş, iki penaltı bir kendi kalesine gol var ben bunları savunmayın demiyorum, hakkınız elbette fakat destekli atın yahu oynanan oyunu her hafta sonu salonumda izliyorum.
Kayseri ye gelelim, allah için tolunay hoca çok cesur adam, makakula da en son izlediğimde bjk maçında gol atmıştı, fakat bir de galatasaraya attığı gol var ( k.k ) ne diyeyim ? biraz gayret, çift taraflı olunca fark geliyor. Ankaraspor için bir şey diyemeyeceğim, zaten takip etmediğim bi maçtı, etmeye gerek te kalmadı düşürdüler. Beşiktaş pafına gol atamaz haldeyken Man.Utd ve Gs maçlarında harika oynadı, bireysel sorunlarıyla yenildi, ben asla o skoru hakettiklerini düşünmüyorum, maçı izlerken gözlerime inanamadım, yeteneksizlikdi sonuca götüren. Kasımpaşa maçında taraftarlar arasında evime doğru gidiyordum, kasımpaşa o kadar asil ve kendinden emindi ki inanamadım, ve eve gidip maçı izlediğimde adamlar resmen canavardı, neyse maxicep e geçelim dedim ve arkama baktığımda 2-3 gol atılıp maç dönmüştü, golleri yorumlamak istemiyorum ama küçümsenen kasımpaşa canavardı resmen.. Ezbere konuşan benmiyim ? yoksa maçları izlediğinizden şüphe edeceğim, geçen sezona bakmak ezberciliktir..

Minimum fark sayısı, kendi kalesine atılanlar, hesap kitap yapmışsınız fakat analiz yukarda, istediğini yaz

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...