Hobi Arayan ve Benim Gibi Bulamayan_Hobi Bulamaıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
Hobi Arayan ve Benim Gibi Bulamayan_Hobi Bulamaıyorum...
Arkadaşlar bir Hobi araıyorum daha önceki hobilerimden sıkıldım artık;

-Golf (Aslında hayla eğlenceli)
-Bisiklet

Sadece Bunlardı :)

Elim bir şey yaratmak veya modifiye etmek için çok yatkındır.

Elekririkten az çok anlarım...Pcden iyi anlarım...

Aslında ben maket araç ile uğraşmak istiyorum fakat bunun hakkında hiç bir yerde yazı bulamadım ...

clawiss

clawiss

Üye
Halı saha maçları :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oyuncak helikopter almayı deneyebilirsin. Fotoğrafçılık da olabilir, amatörce başlayabilirsin. Bir şeyler biriktirebilisin. Legolarla oynayabilirsin. Roman okuyabilirsin, mesela ben polisiye okumayı tercih ediyorum. Yüzmeye gidebilirsin. At binicisi olabilirsin. Karate Kung-fu gibi savunma sanatlarıyla uğraşabilirsin. Gezebilirsin (bence en zevklisi)

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
Halı saha maçları :oke:

Her akşam yapıyorum nerdeyse :)

- - - Eklendi - - -

oyuncak helikopter almayı deneyebilirsin. Fotoğrafçılık da olabilir, amatörce başlayabilirsin. Bir şeyler biriktirebilisin. Legolarla oynayabilirsin. Roman okuyabilirsin, mesela ben polisiye okumayı tercih ediyorum. Yüzmeye gidebilirsin. At binicisi olabilirsin. Karate Kung-fu gibi savunma sanatlarıyla uğraşabilirsin. Gezebilirsin (bence en zevklisi)

Fotoğrafçılık için makina lazım o pahalıya patlar :) Okumak beni sıkıyor . Yüzme bilmiyorum su korkum var - Atlar beni hiç sevmedi :) Genede ..:tşk:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
dostum ben de bazı hobilerimden sıkıldım şu an amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum..ama en büyük hobim şu an tamamen kendi yapımım olacak olan buggy tarzı go-kart yapımı tasarımı hazır sadece maddi anlamda destek gerek..mükemmel olucak :)

enes122

enes122

Üye
Hack sanatıyla uğraş gerçekten çok zevkli oluyor izinsiz bi yerlere ulaşabilmek tabi yasalarıda unutmamak lazım :ehe

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben de bazı hobilerimden sıkıldım şu an amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum..ama en büyük hobim şu an tamamen kendi yapımım olacak olan buggy tarzı go-kart yapımı tasarımı hazır sadece maddi anlamda destek gerek..mükemmel olucak :)

İyimişde Ankarada olsan beraber yapardık severim ben o tarz şeyleri maddi sıkıntı olmazdı.Benim golf aracını bozardık :D

- - - Eklendi - - -

Hack sanatıyla uğraş gerçekten çok zevkli oluyor izinsiz bi yerlere ulaşabilmek tabi yasalarıda unutmamak lazım :ehe

Yasalarla başımı belaya sokmak istemem gelecekteki iş hayatımı etkiler :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Online cod 2 :D

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
kaligrafi ile ugraş :aha:

paradox07

paradox07

Üye
Pc iyiyse programlama yapabilirsin ya da hazır programlar üzerinde çalışabilirsin

cakmakayse

Üye
3D oyunlar yayınlandığından beri en büyük hobim oynamak. gibi oyunlarla gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

dans_dans_34

Üye
Playsatation al kendine :) PES oynamaya başla... Zamanla zaten hobin olur...
Topluluklara da katılırsan arkadaşta edinebilirsin...

sbrcn96

Üye
bence arkadaşım evine bi 60 litrelik akvaryum, içine 1 erkek 3 disi lepistes ve moli cinsi balıkları koy. Onları besle çiftleştir. 1 ay sonra bakacaksın 6 tane olan balığın 60 tane olacak. Feci halde sarıyor. Ve en güzel özelliği ise bu akvaryumlar sayesinde inanılmaz manitalar düşüyor eline. Tabi kullanmasını bilene ... :D

restmod

restmod

Üye
Benim hobim bu aralar bi robot yapimiyla ugrasiyorum bakalim ne zaman bitecek :D
Elektronikle ugrasirsan zamanla yeni seyler kesfediyorsun dahada sariyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt