Hobbit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Hobbit
Güzel Filmdi Gitmelisiniz

cukuleaks

Üye
Bu film değilmi ya :hmmm Hoca dedi kesinlikle gidin diye.

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı :kop:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
korsan cd alırım

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
IMax 3D olarak seyretmeni tavsiye ederim :hmmm

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Cahilliğime verin bu Hobbit neyin nesidir ? Herkesin dilinde böyle.Yüzüklerin Efendisi ile ilgili mi ?

CABBAR

CABBAR

Üye
Harika bi filmdi :) 5-6 tane 3D filme gittim ilk defa bu filmle anladım 3D'nin farkını.

cukuleaks

Üye
Cahilliğime verin bu Hobbit neyin nesidir ? Herkesin dilinde böyle.Yüzüklerin Efendisi ile ilgili mi ?
Yüzüklerin Efendisinin yazarı / kurucusu tarafından yapılmış bir film. Ve harika olduğu söyleniyor.

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
yüzüklerin efendisinin öncesini anlatıyor. Adam Yüzüğü çalıyo gollumdan :ehe

uyeci15

Üye
hobbit iyi ya

mstf_l

mstf_l

Üye

JRR Tolkien tarafından Yüzüklerin Efendisinden önce çocuklar için yazılan , Hüküm yüzüğünün Bilbo'ya geçişini anlatan kitap. Paraya bi türlü doyamayan Tolkienin torunları ve Peter Jackson'ın yeni para kapısı.
Bi de utanmadan 3 film yapıyorlar. İnsaf be adamın kemikleri sızlar mezarda.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Onu bunu bilmem ama sırf Middle Earth'a giriş yapabilmek için kitabını okudum, filmini izledim.Kitabı nedense biraz sıktı beni bir yüzüklerin efendisi gibi değildi -olmasını beklemiyordum zaten- ama filmini beğendim.Yüzüklerin Efendisi'nin fantastik roman ve sinema sektörüne katkıları çok büyüktür.Efsanedir alanının en iyisidir.Alanının 3 büyüklerindendir bana göre -Star Wars, Harry Potter, Lord of the Rings-

Joker.

Joker.

Üye
bence manyaktı ;)

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
sonunu beğenmedim ben :( çok basit olmuş ejderha gözüni açtı :ehe şimdi işin yoksa 1 sene bekle part 2 için

kezban yenge

kezban yenge

Üye
freezone bilet var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...