SHS Üye Filmi daha bugün izledim geçen hafta gidememiştim, iyiki konuya bakmamışım spoilerlar soğuturdu beni ıRagnaRı' Alıntı: Bence karakterlerde de bi sorun var gibi. Aragorn karizmasında biri yok. Genişletmek için tıkla ... filmdeki bi saçmalık Aragorn'la ilgiliydi Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Filmi daha bugün izledim geçen hafta gidememiştim, iyiki konuya bakmamışım spoilerlar soğuturdu beni ıRagnaRı' Alıntı: Bence karakterlerde de bi sorun var gibi. Aragorn karizmasında biri yok. Genişletmek için tıkla ... filmdeki bi saçmalık Aragorn'la ilgiliydi Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Serhan Üye SHS' Alıntı: Filmi daha bugün izledim geçen hafta gidememiştim, iyiki konuya bakmamışım spoilerlar soğuturdu beni filmdeki bi saçmalık Aragorn'la ilgiliydi Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SHS' Alıntı: Filmi daha bugün izledim geçen hafta gidememiştim, iyiki konuya bakmamışım spoilerlar soğuturdu beni filmdeki bi saçmalık Aragorn'la ilgiliydi Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SHS Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. film hakkında yorumum beklentinin altında kaldı, 5 ordunun savaşı diyor ama ordu falan yok ortada doğru düzgün Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. film hakkında yorumum beklentinin altında kaldı, 5 ordunun savaşı diyor ama ordu falan yok ortada doğru düzgün Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Serhan Üye SHS' Alıntı: Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SHS' Alıntı: Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Serhan Üye SHS' Alıntı: İnşallah izlemeyenler konuya bakmaz Genişletmek için tıkla ... Bakarlarsa baksın. Spoilere koyduk okadar
SHS' Alıntı: İnşallah izlemeyenler konuya bakmaz Genişletmek için tıkla ... Bakarlarsa baksın. Spoilere koyduk okadar
SHS Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Bakarlarsa baksın. Spoilere koyduk okadar Genişletmek için tıkla ... Spoiler olunca daha çok ilgi çekiyor, merak ettiriyor
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Bakarlarsa baksın. Spoilere koyduk okadar Genişletmek için tıkla ... Spoiler olunca daha çok ilgi çekiyor, merak ettiriyor
ıRagnaRı Üye SHS' Alıntı: Filmi daha bugün izledim geçen hafta gidememiştim, iyiki konuya bakmamışım spoilerlar soğuturdu beni filmdeki bi saçmalık Aragorn'la ilgiliydi Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Uzun adım???
SHS' Alıntı: Filmi daha bugün izledim geçen hafta gidememiştim, iyiki konuya bakmamışım spoilerlar soğuturdu beni filmdeki bi saçmalık Aragorn'la ilgiliydi Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Uzun adım???
ıRagnaRı Üye SHS' Alıntı: Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Lakabı uzun adım diyodu legolasın babası git onu bul dediydi filmin sonunda.
SHS' Alıntı: Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Lakabı uzun adım diyodu legolasın babası git onu bul dediydi filmin sonunda.
SHS Üye ıRagnaRı' Alıntı: Lakabı uzun adım diyodu legolasın babası git onu bul dediydi filmin sonunda. Genişletmek için tıkla ... LOTRda da öyle geçiyor zaten
ıRagnaRı' Alıntı: Lakabı uzun adım diyodu legolasın babası git onu bul dediydi filmin sonunda. Genişletmek için tıkla ... LOTRda da öyle geçiyor zaten
ıRagnaRı Üye SHS' Alıntı: LOTRda da öyle geçiyor zaten Genişletmek için tıkla ... Aragornla ilgili bi saçmalık geçiyo dediğin yer orası değil miydi?
SHS' Alıntı: LOTRda da öyle geçiyor zaten Genişletmek için tıkla ... Aragornla ilgili bi saçmalık geçiyo dediğin yer orası değil miydi?
SHS Üye ıRagnaRı' Alıntı: Aragornla ilgili bi saçmalık geçiyo dediğin yer orası değil miydi? Genişletmek için tıkla ... evet
ıRagnaRı' Alıntı: Aragornla ilgili bi saçmalık geçiyo dediğin yer orası değil miydi? Genişletmek için tıkla ... evet
SHS Üye ıRagnaRı' Alıntı: Bi de filmi çok kesmişler... Genişletmek için tıkla ... aynen fragmandaki sahne bile yok
ıRagnaRı' Alıntı: Bi de filmi çok kesmişler... Genişletmek için tıkla ... aynen fragmandaki sahne bile yok
crazy_oruc Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Yüzüklerin efendisinde aragorn 80 küsür yaşında. Hobbit 60 yıl geriden geliyor. O halde aragorn hobbit filminde 20 veya 30 yaşlarında.
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Yüzüklerin efendisinde aragorn 80 küsür yaşında. Hobbit 60 yıl geriden geliyor. O halde aragorn hobbit filminde 20 veya 30 yaşlarında.