Hngisi? Yardım edin....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OgzN

OgzN

Üye
    Konu Sahibi
Hngisi? Yardım edin....
Evet arkadaşlar uzun süredir bana göre bir telefon arıyorum sizce aşağıdakilerden hangisini tercih ediyim yada siz öneride bulunun...
Samsung İ450

Nokia 6120

General mobile3gcool

General mobile DSTM1 Music Phone

Philips x800

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bunlar arasında "General mobile DSTM1 Music Phone" derim.

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Bana kalırsa nokiadan şaşma derim.Ancak göstermiş olduğun telefonu diğerleriye kıyaslayınca Nokia biraz pasif kalıyor.Eğer bunların dışına çıkma fırsatın varsa Nokia nın güncel telefonlarından birisini almanı öneririm.Eğer illa bunlar olacak diyorsan son göstermiş olduğun Philips x800 diğerlerine göre daha şatafatlı duruyor.Onu öneririm.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin

serci91

Üye
arkadaşım ben şuan i450 kullanıyorum ve çok memnunum diğer telefonları kullanmadım ama tabiki nokianın kalitesine diyecek yok.i450 ye bakacak olursam tek kelime ile müthiş bi tel. tek kötü yani kamerası gece kaliteli çekim yapamıyor bunun dışında 3G olsun müzik kalitesi olsun işletim sistemi olsun hepsi mükemmel.İki tane kulaklık girişi var biri normal bildiğin samsung kulaklığı diğerine ise mp3 kulaklığı ya da ses sistemi bağlanabiliyor.İşletim sistemi ile telefona uygun tüm programları oyunları vs. yükleyebiliyorsun.Ayrıca çok estetik bi telefon aldığım gün herkes bayıldı hepsiburada.com dan aldım 1gb h.kartını hediye ettiler.ben sana bunu öneririm gerisi sana kalmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt