:hmmm
symbian.forever Üye __xXx__' Alıntı: beni ziyaret eden admin olmadı hiç Genişletmek için tıkla ... Benide ama belki etmişlerdir. Forever mobil olduğum için bilmiyorum
__xXx__' Alıntı: beni ziyaret eden admin olmadı hiç Genişletmek için tıkla ... Benide ama belki etmişlerdir. Forever mobil olduğum için bilmiyorum
__xXx__ Üye symbian.forever' Alıntı: Benide ama belki etmişlerdir. Forever mobil olduğum için bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... beni kesinlikle ziyaret eden yok darildim adminlere gidiyorum bu forumdan elveda...
symbian.forever' Alıntı: Benide ama belki etmişlerdir. Forever mobil olduğum için bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... beni kesinlikle ziyaret eden yok darildim adminlere gidiyorum bu forumdan elveda...
Hasan Üye adamın 353x709 ekran boyutlu telefonu var ---------- Eklendi @ 09:59:51 ---------- Yazıldı @ 09:59:16 ---------- yalnız en üstte basketbol falan diyor hiç şaşırmadım
adamın 353x709 ekran boyutlu telefonu var ---------- Eklendi @ 09:59:51 ---------- Yazıldı @ 09:59:16 ---------- yalnız en üstte basketbol falan diyor hiç şaşırmadım
quigleyarman Üye hasane51' Alıntı: adamın 353x709 ekran boyutlu telefonu var ---------- Eklendi @ 09:59:51 ---------- Yazıldı @ 09:59:16 ---------- yalnız en üstte basketbol falan diyor hiç şaşırmadım Genişletmek için tıkla ... benim telefon 176*208 ekran
hasane51' Alıntı: adamın 353x709 ekran boyutlu telefonu var ---------- Eklendi @ 09:59:51 ---------- Yazıldı @ 09:59:16 ---------- yalnız en üstte basketbol falan diyor hiç şaşırmadım Genişletmek için tıkla ... benim telefon 176*208 ekran
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: beni neden ziyaret etmişler ?? Genişletmek için tıkla ... Ben de onu düşünüyorum
symbian.forever Üye Pondusss' Alıntı: beni neden ziyaret etmişler ?? Genişletmek için tıkla ... Seni ballicaklar