Hızlı ve öfkeli film sıralaması?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı ve öfkeli film sıralaması?
Arkadaşlar bu seri çok acayip oldu.Han Tokyo Drift de ölüyor.Ama 5-6 da oynadı bu nasıl oluyor?Tokyo Drift , 5-6 dan çok sonraki olayları mı gösteriyor?Eğer öyleyse Dom'un arabası neden eski arabası?Polis arabasını parçalamıştı ama Sean ile yarışırken o eski arabası ile geliyor.Kafam çok karıştı :zong:

ismail

ismail

Üye
ben hatırlamıyom bile :D

burakkk97

Üye
Aynen Tokyo işi bozuyo :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Aynen benim kafada karisti demekki adam tokyoda olmemis simdi olmus yada tokyo karismis adam olmus ole biseyler iste:D:D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tokyoda filmin sonunda eski arabasıyla geliyordu dom öyle hatırlıyorum :hmmm

marist

marist

Üye
Ölü takLidi Yapmış demek ki :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
siz onu bırakında adamlar 2-3ay sonra serinin 7.filmine start vermeye başlayacaklar öle okuduydum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aynen adamların elinde 2 tane senaryo varmış 1 çektiler 2 ci senaryoyada başlayacaklar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Jason statham falan olacakmış galiba Hızlı ve öfkeli 7 tokyoda geçicekmiş galiba.ve bence tokyo drift 2 gibi bir şey olacak hızlı ve öfkeli 7.Tokyo driftin devamı gibi.Ama dom filmin sonunda eski arabasıyla geliyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
Tokyo drift 4-5-6 dan sonrasını anlatıyor han ı öldüren herif Jason zaten bakalım o da 2014 yazında çıkacakmis

Odesyus19

Üye
Arkadaşlar gerçeğini anlatim tokyo drift aslında geleceği anlatıo ve diğer serilerin hepsinden sonra aslında sıralama 1,2,4,5,6,3 tür.çünkü 6 da hanın manitası ölüyor ve han tokyoya gitcem demişti kıza ve sonra filmin sonunda tokyo drifti gösteriyorlar ve hana çarpan tetikçi filmindeki kel adam jason staham ve han öle ölüyor sonra jason domu arıyor ve biseler sölüo ve domun lettye verdiği kolyeyi atıo.yani hızlı ve öfkeli 7de jason statham olucak shawın abisi rölünde olcak tokyodaki seanda filmde olcak

Odesyus19

Üye
arkadaşlar aslında tokyo drift geleceği anlatıyor film sıralaması 1,2,4,5,6,3tür.çünkü 6da hanın manitası ölüyor.sonra han tokyoya gidiyor 6nın sonunda tokyo drifti gösteriyorlar sonra hana çarpan arabadaki adam jason statham tetikçideki adam sonra domu arıyor ldomun lettye verdiği kolyeyi yere fırlatıyorve han öle ölüyor işte ve jason 7.seride shawın abisi rölünde olcak ve filmde tokyodaki seanda büyük ihtimalle olcak

gunay0767

Üye
arkadaşlar şöyle anlatıyım hanın oynadığı 5-6 filmleri varya onlar tokyo driftden önce olmuş gibi düşünün yani şöyle 5-6-tokyo ok bence öyle aksini iddaa eden bana söylesin lütfen :ehe:ehe:alkis:alkis

burakkk97

Üye
Belki ikizi vardır :)

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Evet tam sinemadan çıkıyorduk yazılar filan geçti, Tokyodaki sahne geldi. Sıralamada değişiklik mi yaptılar acaba :)