Hızlı ve Öfkeli 5 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ne alaka sınamada filim sadece oraya ozgu degil ki orda ses sitemı daha cok ekran buyuk sessiz diye tercih edilıyor .evde aldıgım kadar sinamada zevk almıyorum acıkcası

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ne alaka sınamada filim sadece oraya ozgu degil ki orda ses sitemı daha cok ekran buyuk sessiz diye tercih edilıyor .evde aldıgım kadar sinamada zevk almıyorum acıkcası
Evde paran gitmiyor çünkü :ehe

• Beğen
Tepkiler: Phobersus
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ne alak nete para gitmiyormu :naughty:

• Beğen
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İnternete para bulan adam sinemaya para bulamıyorsa başka diyecek söz yok zaten. Ayrıca gerçek bir film sever hangi filmin sinemada hangi filmdin evde seyredileceğini çok iyi bilir.

• Beğen
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bi bakıma benım için oyle .bilgisayırm açık oldugu zman ındırmem herzman acık 120 tane filim var yaklaşik ve halada ıncek var

----------Eklendi @ 14:28:23 ---------- Yazıldı @ 14:25:23 ----------

İnternete para bulan adam sinemaya para bulamıyorsa başka diyecek söz yok zaten. Ayrıca gerçek bir film sever hangi filmin sinemada hangi filmdin evde seyredileceğini çok iyi bilir.

ev interneti .ayrıca ne manada soyledigini anladım. sinemada onca insan varken tat almıyorum bu benım kişisel sorunum dimi ? sen belki evde rahat seyretmiyorsundur oda senın sorunun.
ayrıca sineması olmayan bir yerde internet varsada adamlar filim mi izlemeyecek mi sankı illaki sinemaya gitcez mi dicekler ben koydeyım anladın mı .sinema için bi dunya yol gıdemem

• Beğen
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İnternete 55 TL veriyorsun sınırsız 30 gün kullanıyorsun , 55 TL ye sinamaya en fazla 4 kere gidebiliyorsun ve toplam 8 saat eğleniyorsun :D
55 TL internete para verip herşeyi yapabilmek daha keyifli geliyor :ehe

• Beğen
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi

İnternete 55 TL veriyorsun sınırsız 30 gün kullanıyorsun , 55 TL ye sinamaya en fazla 4 kere gidebiliyorsun ve toplam 8 saat eğleniyorsun :D

para onemı degil egerki daha cok eglencegımı bilirsem gitsin para sankı dunyaya kaç defa gelcez dimi

----------Eklendi @ 14:31:54 ---------- Yazıldı @ 14:31:37 ----------

75 tl veriyorum :oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
para onemı degil egerki daha cok eglencegımı bilirsem gitsin para sankı dunyaya kaç defa gelcez dimi

----------Eklendi @ 14:31:54 ---------- Yazıldı @ 14:31:37 ----------

75 tl veriyorum :oke:
Haklısın birdaha mı gelecez dünyaya :ehe
75 TL neden ödüyorsun ?

• Beğen
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
  • Beğen
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: Phobersus ve Kobra_FighterTR
Phobersus

Phobersus

Üye
Arkadaşlar Büyütecek Birşey Yok Bunda.İsteyen Netten İzliyor İsteyen Sinemada.Burda Tek Bir Ortak Karar Var O da Filmin Güzel Olacağı :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
al işte en güzel yorum yanı :oke: :oke: :oke: aynen ben istyenlere link atcam oda en güzel yanı :islik:

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR ve Phobersus
Phobersus

Phobersus

Üye
Link Atarsan Güzel Olur Gerçekten :) Zaten Şöyle Bir Durumda Var,Hani Sinemada İzledin Bitti,Bir Zaman Sonra Herkes Yeniden İzlemek İstiyor,E Ozamanda Sinemada Olmayacağına Göre Herkes Netten İzliyor :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aynen valla bunu eskilerini kaç sefer izledigimi unuttum okdar sınemada çıkmazkı
atcam kesin konuya mesaj atın arkadaşlar madem link vermek yasak barı oyle yardımlaşalım :oke:

• Beğen
Phobersus

Phobersus

Üye
Bende Bulmaya Çalışırım Vizyona Girdikten Sonra :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aynen :oke:

• Beğen
Phobersus

Phobersus

Üye
Yarın Büyük Gün Beyler :)

Necmati

Necmati

Üye
yarın çıkıyor gitmek lazım :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt