Hızlı Okuma 1.2 Apk

jumpjet

Üye
Çok güzel program ama ben google olaydan değilde ücretsiz indirdim bu seferde lisans istiyo,napıcam bilmiyorum tekrar bakalım olacak mıİlk defa bu kadar güzel ve yararlı bi program görüyorum hem de ücretsiz,eline saglik ama şu lisans işine bi çare bulursan çok iyi olur,genede sagolasın

aşian27

Üye
Sağol kardeş tam aradığım gibi bir program..

Lisans bende de problem oldu lucky patcher dan da yapamadım. Yardım

aşian27

Üye
Bende yok lisans sıkıntısı, ben yükledikten sonra güncelleme yaptım play storedan çok iyi çalışıyor..

aşian27

Üye
Hadi ya öylemiymiş? Allah Allah tedirgin oldum şimdi, telefonu yeni aldık kafayı yemiş olmasın?! Sadece bu değil BSPlayer gibu uygulamaları da güncellemiştim, yani bir defa olsa öyle hatırlıyorum derim ama birden fazla oldu bu olay.. İnşallah kötü birşey yoktur..

pers1759

Üye
Çok teşekkürler bu yararlı program için

siirsel

Üye
Program için teşekkürler. Ancak belli bir zaman sonra geçersiz lisans dedi ve satın almamı istedi

kardeş bi kaç gün kullandıktan sonra orjınal olmadığı anlaşılıyo ve programa giriyor fakat hata veriyor

Program için teşekkürler. Ancak belli bir zaman sonra geçersiz lisans dedi ve satın almamı istedi
ben bu sorunu şöyle çözdüm uygulama yöneticisinden hızlı okuma nın verilerini temizledim lisans hatası vermedi ama en baştan başladı

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben indirimdeyken satın almıştım. Hızlı okumayla ilgileniyorsanız indirime girince satın almanızı öneririm.

Tepkiler: yaren_dede