Hızlandırılmış orjinal 5800 v52 (hackli) - n8 ikon - flash hs

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu arada herkesin haberi olsun,bu samsung ev ekranı orjinal samsung widgetleri kullanıyor.yani google'a samsung widget diyince çok rahatlıkla widget bulabilirsiniz.ben bi site buldum onuda paylaşacagım.aşagıda verdigim sitede şu yolu izleyin:downloads/applications/samsung widget.bu yolu izlediginizde karşınıza sayfalarca wgt uzantılı widgetler çıkacaktır.istediginizi indirin,karta atın ve 2 kez üzerine tıklayın.yükleme başarıyla tamamlandı diyecek.buyrun site:

bbkr630

bbkr630

Üye
Virgo teşekkürler bence Bluspectrum ev ekranını mutlaka eklemelisin hem çok havalı hem sorunsuz

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
birde,bu samsung widget ev ekranı açıkken çok acayip derecede ram gidiyor.bu ev ekranı açıkken ram 45-55 arası,diger ev ekranları açıkken 50-60 arası.hatta şimdi bu ev ekranını kapattım,reset attırıp rami arttıracagım.birde son olarak,xplore ile rom'a(z'ye)girdimde,orada data klasöründe patches klasörü var.hani bi zararı yok,gözümede takılmıyor,hatta ve hatta iyi bişey ama,rompatcher olmayan bi fwde patch var.bayagı ilginç.:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kurarsan lazım olur haha ... fwyi temizlerken unutmuşum onları ... ben de bunu kullanıyorum ama bu ara .. bence süper fw ..spbshell le süper gidiyo

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kurarsan lazım olur haha ... fwyi temizlerken unutmuşum onları ... ben de bunu kullanıyorum ama bu ara .. bence süper fw ..spbshell le süper gidiyo
spb shellin swf ev ekranı çeşidini buldum.ama kısayol eklenmiyor.:D bu arada isterseniz samsung widget den bir kaç tane ss koyabilirim.
Şimdi bi baktım da benim de (arkadaşa da aynısı olmuştu)bütün uygulamalar kayıplarda.teli kapatıp açtım,anca geldi.bence bi düzenleme yap derim.

bbkr630

bbkr630

Üye
virgo2000 nerelerdesin bu konu yarım kaldı daha eklicem demiştin ev ekranları

nevar1

Üye
olmadı be
:(

--------------- Ekleme ---------------

Jaf pkey emulator v5 i açıp go ya tıklayın bunu yapamadım

ufukbadir

Üye
(tel i usb modunda pc ye bağlayıp varsa hafıza kartınızdaki data,private,system,sys,installs,resource klasörlerini silin)

silemiyorum bunları silinmiyorlar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
(tel i usb modunda pc ye bağlayıp varsa hafıza kartınızdaki data,private,system,sys,installs,resource klasörlerini silin)

silemiyorum bunları silinmiyorlar

kardeş telefonu usb ile bilgisayara bagla,eger çok birşey yoksa komple kartı bir yere kopyala,sonra kartı biçimlendir,flaşla.bende çok dosya yoktu 2 gb gibi bi hafıza doluydu,ben kartı bilgisayara kopyaladım,sonra kartı biçimlendirip flaşladım.:oke:

yumyjikk2

Üye
teşekkürler

arda46

arda46

Üye
Bunun sis doyası olanı varmı hacksiz sistemler için vhome şeklinde basit bir yolu yüklemek gerek

catlax66

catlax66

Üye
c6 ev ekranıni orjinal 5800 da kullana bilir miyiz

sinanayba

sinanayba

Üye
saolasın emeğine sağlık

anyy_ra

Üye
dostum ev ekranına baska kısa yollarda nasıl ekleyeceğiz. herşey iyi hoş ama birde kısa yol ekle bilsek daha iyi olacak.

hamdi mert

hamdi mert

Üye
v 52 101 mi

roosterburakhan

roosterburakhan

Üye
Eyvallah bunuda bir deneyelim bakalım
kardeş lüt fen yardım et ne yaptıysam kuramadım be ekle bizahmet facede :S şimdiden teşkkurler

malatye123

Üye
x6 ya olurmu krdeşim bu ?

Üst Alt