Hızla yayılan bu virüse DİKKAT!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALVADORE

SALVADORE

Üye
    Konu Sahibi
Internet'teki dosya paylaşım ağları üzerinden yayılan bir medya dosyası virüs saçıyor.

Güvenlik şirketi McAfee'den alınan bilgilere göre şu ana kadar yaklaşık 500,000 kişinin bu mesajı açıp bu medya dosyasını görüntülemek istediği ve sistemlerine virüs bulaştığı biliniyor.

Dosya girls aloud.mp3 şeklinde dosya paylaşım ağlarında kendini gösteriyor. McAfee firması yetkilileri, bu kadar hızlı yayılan bir medya virüsünü 3 yıldır ilk defa gördüklerini belirtiyorlar. Yalancı dosyayı bilgisayarlarına indirip açanların bilgisayarları reklam pencereleri ile dolup taşıyor ve güvenlik duvarları anında kaldırılıyor.

Dosyanın en çok görüldüğü dosya paylaşım ağları eDonkey ve Limewire olarak gösteriliyor. Dosyayı yükleyen kullanıcıya önce mp3 şarkısını dinlemek için sisteme bir codec yüklenmesi gerektiği belirtiliyor. Deneyimsiz kullanıcı codec yüklenmesini onayladığında artık iş işten geçmiş oluyor. Codec yerine zararlı kod sistemin her köşesine yerleşiyor.

alıntı = samanyolu haber

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Güzel haber sağolasın

limewire zaten virüs dolu

POWER

POWER

Üye
bilgilendirme için teşekkürler.Ayrıca hoşgeldin SALVADORE :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Artık Limewire Kullanmıyorum

Altun.

Altun.

Üye
walla kasperden geçemez. limewireden imndirdikleriminin yarısında virüs buluyor kasper

Catty

Catty

Emekli Yönetici
sagolun işime yarar

CEREN

CEREN

Üye
saol güzel bilgiler

mservank

mservank

Üye
aynen limewire virüs dolu

Hellboy®

Hellboy®

Üye
tesekkurler haber icin

iremm

iremm

Üye
limewire ben çok kullanıyorum yaa:( bilgi için tesekkürleer

POWER

POWER

Üye
Rica ederim salvadore :)
Konuyla alakalı olarak kaspersky kullanıyorum indirilen dosyayı adım adım tarıyo azaten virüs kodu bulduğu an ötüyo zten :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yaa ben çok kullanıyorum lime wire ı hattaa bu ara pc kafayı yedi...virüslü bişeye evet mi dedim acaba bilmeden... :( :(

nod 32 kullanıyoruz pc de...1 hafta önce falan da kaspersky vardı ama herhalde oldu bişiler pc ye... :( :(

format mı atmalı ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt