Faturasız Hız sınırı geldi ama..

Sponsorlu Bağlantılar

super999999

super999999

Üye
    Konu Sahibi
Galiba bu bug fix yedi arkadaşlar...

triss

Üye
ben yapamadım günlük paketi :(

murat.122a

murat.122a

Üye
artık hiçbir şey fayda etmiyor denemeyin tl boşa gidiyor
Bir günlük 100mb paketi ve günlük 100mb kampanyası da artık fix lendi bilginize baska yöntemi bilen arkadaslar bana pm atın

• Beğen
Tepkiler: bilal72
murat.122a

murat.122a

Üye
Pm alabilir miyim bende

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
Onceden gonderdigim pm gibi yaptim

• Beğen
Tepkiler: dragon-black32
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
pçoo

pçoo

Üye
Bende şuan sınırsız 1gb var. Hızı düşük bi yardım eder misiniz? Öğrenci Adamız.

murat.122a

murat.122a

Üye
devam ediyormu lüfen pm atın bende sorun oldu

super999999

super999999

Üye
    Konu Sahibi
Bütün buglar beni buluyo be turbo internet aldım hız sınırı gelmedi çok mutluyum ya :b buda kanıtı nasıl yaptığımı bilmiyorum ama xd

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bütün buglar beni buluyo be turbo internet aldım hız sınırı gelmedi çok mutluyum ya :b buda kanıtı nasıl yaptığımı bilmiyorum ama xd
Benzer olay benim başımda var;

2Gün önce kardeşime Huawei P8Lite aldık ynı gün 4.5G destekleyen hatlarımızı aldık ve 25 tl ye yeni aşımsız 2 gb internet yükledik hattına, ge 2gb bitmeden ben goller cepte uygulamasını indirdim ve 500mb geldi sonra dün gece hem 2gb hemde 500 mb bitmesine rağmen hemen hemen 1mbps hızında kullanıyoruz interneti ama paket bitiminden beri mobil veriyi kapatmadık hiç ne olur ne olmaz :sirit: :eller: :naughty:

super999999

super999999

Üye
    Konu Sahibi
Benzer olay benim başımda var;

2Gün önce kardeşime Huawei P8Lite aldık ynı gün 4.5G destekleyen hatlarımızı aldık ve 25 tl ye yeni aşımsız 2 gb internet yükledik hattına, ge 2gb bitmeden ben goller cepte uygulamasını indirdim ve 500mb geldi sonra dün gece hem 2gb hemde 500 mb bitmesine rağmen hemen hemen 1mbps hızında kullanıyoruz interneti ama paket bitiminden beri mobil veriyi kapatmadık hiç ne olur ne olmaz :sirit: :eller: :naughty:
Bende goller cepte ile yapmıştım bir ay dayanıyor :D

• Beğen

Üst Alt