Hız Neden 100.0 Mbps

Sponsorlu Bağlantılar

ates

ates

Üye
    Konu Sahibi
Hız Neden 100.0 Mbps
arkadaslar ben adsl sınırlı abonesiyim.(sanıyorum hız 512 kbps oldu artık) ama ekranın sağ alt köşesinde saatin yanındaki bağlantı ikonunda 100.0 mbps yazıyor.sebebini bilen varmı arkadaslar.hızıh 256 kbps iken de aynıydı.modemim datron 1320.teşekkürler

ates

ates

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen

damadada

Üye
en düşük kardeşim o benımde adsl var bahsettıgın buysa eger endüşük lan postematiği yani hızı

madhead

madhead

Üye
o senin eternet kartının hızı....

muska

Üye
arkadaşlar sizin o dediğiniz 100 mb/sn ağınızın hızıdır.yani bu demek oluyorki
ağdaki bi bilgisayarla dosya transferi yaparken saniyede 100 megabit bilgi alışş/verişi oluyor.
sizin kullanmış olduğunuz adsl hızı ise atıyorum 512 kbps olsun yani bu demek oluyorki
siz internette bi dosya download yaparken veya upload yaparken saniyede 512 kilobyte veri yolluyorsunuz.
yani ağınızla internetin bi alakası yokkk.
arkadaşlar dikkat ettinizmi bilmiyorum ama ağdaki hızınız 100 megabit/sn internet hızınız ise 512 kilobit/sn yani biri mega biri kilo.bide şunu hatırlatmak istiyorum.512 kbps adsl kullanan arkadaşlar maximum 64 kilobyte ile download veya upload yapar.bunun nedeni ise 8 bit'in 1 kiobye olması...!
umarım faydalı olmuşumdur...!

buyuleyici_kiz

Üye
Fayda mı? daha ne yazacaksın ki?

damadada

Üye
helal olsun bukavaramları bılıyordum ama ızah edebılecegımı sanmıyordum baya açıklayıcı olmuş

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
<div class='quotetop'>(buyuleyici_kiz &#064; Dec 7 2005, 03&#58;13 AM) [post=223511]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Fayda mı? daha ne yazacaksın ki?
[/b][/quote]

adam aşmış olayı

muska

Üye
yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar...&#33;

kurt bey

kurt bey

Üye
acemi olduğun çok belli

ates

ates

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Dec 19 2005, 03&#58;13 PM) [post=231001]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
acemi olduğun çok belli
[/b][/quote]

eh...öğreniyoruz yavaş yavaş bu arada boş boş eleştirmek yerine bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt