Evet arkadaşlar burdan devam edelim. Adminin neden her konuyu sildigini anlayamıyorum,böyle devam ederse çok üye kaybeder admin efendi. Birakın özgürce tartışalım tabiki kurallar dahili içinde.
Az önce benim sınırsız 2 gb paketimde 3 mb kalmıştı sonra yaklaşık 500 mb kullandım hız düşmedi tam ümitlenmiştim hız kısıtı geldi bir yöntem bulan varmı
Arkadaşlar geçen ay turkcell.com.tr'ye özel indirimli 1 gb internet paketi ile hız kısıtını kaldırmıştım ama bi ara paket kapatılmış tekrar açılmış ve arkadaşların dediğine göre artık o da işe yaramıyormuş deneyen var mı?
Evet arkadaşlar burdan devam edelim. Adminin neden her konuyu sildigini anlayamıyorum,böyle devam ederse çok üye kaybeder admin efendi. Birakın özgürce tartışalım tabiki kurallar dahili içinde.
Sen galiba beni başka biriyle kariştiyorsun,banlanıp banlanıp geri geliyorsun demişsinde 7 aydır üyeyim bu foruma.
Çocuksun galiba,derslerini falan yap sen.
Sen galiba beni başka biriyle kariştiyorsun,banlanıp banlanıp geri geliyorsun demişsinde 7 aydır üyeyim bu foruma.
Çocuksun galiba,derslerini falan yap sen.
Kaçmaz ikili vardı benim hız kisitimi kaldirmisti 19 tl lik paket. O açık kapatıldı mi benim yeni bitti paketim deneyen var mi
Arkadaslar turkcell yandex ile bedava net varmis apn ayarı yapıp girebiliyormusuz böyle birşey bilen var mi
Konu kapatılmıştır.
Bu ve benzeri illegal içeriklerin konuşulup uygunsuz tartışmaların yapılacağı konular açılması yasaklanmıştır, aksini yapmakta ısrar eden üyelere gerekli ceza verilecektir.
Ayrıca konuda konuşulan uygunsuz konuşmalar için gerekli ceza işlemini ithamda bulunduğunuz admin ilgilenecektir.