Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Pil sorunu yok ya. Sadece donma vardı onuda çözdüm. Bu gün güncelleme yayınlarım o zaman

tdd46

tdd46

Üye
Benim ekran süresi 2 saati zor görüyor. Sadece avea 3g bağlantı whatsup line Chrome kullanıyorum. Diğer rom da 2.30 görüyordum boeffla karnelle.
Pil sorunu yok ya. Sadece donma vardı onuda çözdüm. Bu gün güncelleme yayınlarım o zaman
Hocam roma uygun boeffla karnel de ekler misiniz benim ses açma tuşu bozuk yanlış karnel atarsam mecburen yaptırmak zorunda kalacam

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Benim ekran süresi 2 saati zor görüyor. Sadece avea 3g bağlantı whatsup line Chrome kullanıyorum. Diğer rom da 2.30 görüyordum boeffla karnelle.
Kerneldan sebep oluyordur
Orjinal kernelında tasarruf tweksleri var
Farklı kernel kullanınca onlar devre dışı kalıyor

Dün arabamı kendim garajda yıkarken telefonu bağladım en az 2 saat müzik çalıp durdu ve sadece %4 şarj yedi
2 gün öncede film izledim. Şarjım % 100 iken. Görevimiz tehlike 5 ile terminatör 2015 i film süreleri tam 2 saat şarjım % 40 kaldı. tabi ilk film bitince biraz internettede dolaşdım. Şarj sorunu olması imkansız
Şarj kullanıcıdan kullanıcıya değişsse bile 2 saat sende sürmesi tuhaf

GÜNCELLEME BİLGİLERİ

ARAMA ENGELLEME SEÇENEĞİ EKLENDİ
AYARLAR SEÇENEKLERİ YENİDEN DÜZENLENDİ
DURUM ÇUBUĞU MÜZİK ÇALARI DEĞİŞTİRİLDİ
DONMA SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ
DTMF TONU SEÇENEĞİ EKLENDİ
EKSTRA UYGULAMASI GÜNCELLENDİ
İŞİTME CİHAZI SEÇENEĞİ EKLENDİ
KLAVYE GÜNCELLENDİ
VİDEO UYGULAMASI GÜNCELLENDİ
TTY MODU EKLENDİ

NOT: TAM SIFIRLAMA YAPARAK KURUNUZ

tdd46

tdd46

Üye
Kerneldan sebep oluyordur
Orjinal kernelında tasarruf tweksleri var
Farklı kernel kullanınca onlar devre dışı kalıyor

Dün arabamı kendim garajda yıkarken telefonu bağladım en az 2 saat müzik çalıp durdu ve sadece %4 şarj yedi
2 gün öncede film izledim. Şarjım % 100 iken. Görevimiz tehlike 5 ile terminatör 2015 i film süreleri tam 2 saat şarjım % 40 kaldı. tabi ilk film bitince biraz internettede dolaşdım. Şarj sorunu olması imkansız
Şarj kullanıcıdan kullanıcıya değişsse bile 2 saat sende sürmesi tuhaf

GÜNCELLEME BİLGİLERİ

ARAMA ENGELLEME SEÇENEĞİ EKLENDİ
AYARLAR SEÇENEKLERİ YENİDEN DÜZENLENDİ
DURUM ÇUBUĞU MÜZİK ÇALARI DEĞİŞTİRİLDİ
DONMA SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ
DTMF TONU SEÇENEĞİ EKLENDİ
EKSTRA UYGULAMASI GÜNCELLENDİ
İŞİTME CİHAZI SEÇENEĞİ EKLENDİ
KLAVYE GÜNCELLENDİ
VİDEO UYGULAMASI GÜNCELLENDİ
TTY MODU EKLENDİ

NOT: TAM SIFIRLAMA YAPARAK KURUNUZ
Orjinal karnel ile kullanıyorum. Genel olarak memnunum istediğim özellikler var rom da. Bataryam çok ölü galiba orjinali uygun fiyata nerden bulabilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal karnel ile kullanıyorum. Genel olarak memnunum istediğim özellikler var rom da. Bataryam çok ölü galiba orjinali uygun fiyata nerden bulabilirim
Bataryadan da olabilir. ben bataryayı alalı 1 ay bile olmadı. Site üzerinden alınacak yer bilmiyorum. Ben şehrimde bir telefoncudan aldım

tdd46

tdd46

Üye
indirmeler başlasın :)

blues61

blues61

Üye
Arkadaşlar kısaca rom nasıl bi değerlendirme yapar mısınız? ayrıca romu odinle nasıl yükleriz.Yardım ederseniz.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Kurdum hemen elıne saglık
Arkadaşlar kısaca rom nasıl bi değerlendirme yapar mısınız? ayrıca romu odinle nasıl yükleriz.Yardım ederseniz.
Rom guzel bıraz ıphoneyı andırıyor mıuı romların vıdeolarını ızlersen fıkır sahıbı olabılırsın ayrıca batarya ve stabılıte konusumda gayet basarılı odınle kuramzsın cvm den flashlaman lazım

hiu482

Üye
Hocam şu miui uygulamalarını da kaldırıp zip şekline getirebilir misiniz? (sonraki güncelleme için)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kurdum hemen elıne saglık

Rom guzel bıraz ıphoneyı andırıyor mıuı romların vıdeolarını ızlersen fıkır sahıbı olabılırsın ayrıca batarya ve stabılıte konusumda gayet basarılı odınle kuramzsın cvm den flashlaman lazım
Sıfırdan kurulum yaptın inşallah. Donma filan yaşarsan nerede yaşadın belirtirsen iyi olur benim için
Hocam şu miui uygulamalarını da kaldırıp zip şekline getirebilir misiniz? (sonraki güncelleme için)
Hangi miui uygulamalarını?
indirmeler başlasın :)
Kolay gelsin :)

hiu482

Üye
Sıfırdan kurulum yaptın inşallah. Donma filan yaşarsan nerede yaşadın belirtirsen iyi olur benim için

Hangi miui uygulamalarını?

Kolay gelsin :)
Mi hesap felan. Rom daha yeni indi. Deneyelim hemen :)
Romu kurdum güzel fakat boeffla kernel omnirom versiyonunu bir türlü kuramıyorum. Kimse de link felan vermiyor sanki devlet sırrı. Bu romu kurupta üstüne boeffla kernel kurabilen varsa link verebilir mi lütfen?

• Beğen
Tepkiler: tdd46
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Onlar sistem için gerekli olduğu için kaldırmıyorum. Yoksa kaldırmıştım

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Mi hesap felan. Rom daha yeni indi. Deneyelim hemen :)
Romu kurdum güzel fakat boeffla kernel omnirom versiyonunu bir türlü kuramıyorum. Kimse de link felan vermiyor sanki devlet sırrı. Bu romu kurupta üstüne boeffla kernel kurabilen varsa link verebilir mi lütfen?
Ben beofla kernel ıle kullanmadım bu romu ama bence rom cm tabanlı oldugu ıcın omnı degılde cm uyumlu kernelı kullanman lazım ayrıca boeflayı ne ıcın kurmak ıstıyorsun

hiu482

Üye
Ben beofla kernel ıle kullanmadım bu romu ama bence rom cm tabanlı oldugu ıcın omnı degılde cm uyumlu kernelı kullanman lazım ayrıca boeflayı ne ıcın kurmak ıstıyorsun
Şarj değerlerini değiştirmek için. Cm ve omnirom versiyonları denedim fakat olmuyor.
Bu arada hocam mi pop hata veriyor. Fix yapabilir misiniz?

Son düzenleme:
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Hakan sevdıgım bır kılıt ekranı uygulaması var zui locker dıye bu romda çalışmıyor uyumsuz olduğu ıcınmı acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şarj değerlerini değiştirmek için. Cm ve omnirom versiyonları denedim fakat olmuyor.
Mi pop uygulamasında ne hata var ki
Hakan sevdıgım bır kılıt ekranı uygulaması var zui locker dıye bu romda çalışmıyor uyumsuz olduğu ıcınmı acaba
Mıuı destegı vardı onda. Turkce cevırısını yaparken calısıyordu bende. Eskı surumlerını dene bıde

tdd46

tdd46

Üye
Ayarlardan hızlı şarj özelliğini açarsan normalde 1000mah iken 1500 mah değerinde dolum yapıyor ama usb sar değer 460 değişmiyor onu da degistirebilsek süper olacak
Boeffla karnel denedim bir türlü olmadı. Boeffla pil tüketimi genelde daha iyi ve şarj akımını değişiyor
bildirim sesleri ile zil sesinin ses seviyesini ayırabililme imkanımız var mıdır?
beyler turkcell de 35 tl orjinal batarya var. Kutu samsung un değil ama adam samsung distbiritör dedi. ^3 ay garanntisi varmış. Sizce orjinal midir?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sesler ayarlar / extra / ses bolumunden artıyor.

tdd46

tdd46

Üye
hocam bildirimlerle ses birleştirilmiş. stock romda ayrı ayrı ya onu anlatmak istedim. Bildirimlerin sesi kısık aramanın yüksek olabilmesi için

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hoparlör sesini yükseltince hepsi yükseliyor ki

Takipçi Satın Al

Üst Alt