hocam inşallah başarırsın,çünkü nerdeyse sıfır kadar temiz bir s2 daha buldum zulaya attım.Bu ıskartaya çıkınca onu kullanıcam,bu cihazı çok seviyorum çünkü..
s.a hakan kardeşim senin romunu bu gün denedim ve gerçekten çok güzel fakat marketten indirme yaptığımda veya herhangi bir indirmede indirme yöneticisi durdu hatası alıyorum bu konuda bir önerin var mı ? Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
İndirme yöneticisi ayarlarından sınırsız yap. Telefonu kapat aç. Sorun devam ederse google hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yap. Yine olmuyorsa tekrar romu flaşla ve sıfır kurulum yap kı eski sistemden kalan artıklar yeni sıstemı karıstırmasın
Teşekkür ederim 10 gündür kullanıyorum telefon da sıkıntı yok bayagi hoşuma gitti kamera si falan bunların güncelleme hakkında bilgiler in varmi yardimci olurmusun
Teşekkür ederim 10 gündür kullanıyorum telefon da sıkıntı yok bayagi hoşuma gitti kamera si falan bunların güncelleme hakkında bilgiler in varmi yardimci olurmusun
Full wipe tüm telefonda yapıyorsun. O cihazda telefonum olmadığı için bir bilgim yok miui.com üzerinden telefonun kendi sayfasında anlatılmıştır ordan bakmalısın