Gulu Gulu
Kapalı Hesap
anlamadım demedim 30-40 yaşındaki adamların burda olması garibime gittiNesini anlamadın![]()

anlamadım demedim 30-40 yaşındaki adamların burda olması garibime gittiNesini anlamadın![]()

Bence çok normal hem deneme yeri hem de havası hoş bi yeranlamadım demedim 30-40 yaşındaki adamların burda olması garibime gitti![]()

Facebookta da bir sürü grup var 40lı yaş gruplarıBence çok normal hem deneme yeri hem de havası hoş bi yer![]()

Piii girme oralara girme pis iğrenç leş yerlerdir kesinFacebookta da bir sürü grup var 40lı yaş grupları![]()

önce bi 40 yaşıma gelmem gerekPiii girme oralara girme pis iğrenç leş yerlerdir kesin![]()

O zamana facebook bile kalmaz belkiönce bi 40 yaşıma gelmem gerek![]()
facebook da neymiş maxicep varkenO zamana facebook bile kalmaz belki

Korkarım maxicep facebooktan önce ölecek. Temennim her zaman var olması.facebook da neymiş maxicep varken![]()
bi ddos attack iş görürKorkarım maxicep facebooktan önce ölecek. Temennim her zaman var olması.
ama domain satışa çıkarsa talibim 
Domain falan kurtarmaz be forumun havası farklı.bi ddos attack iş görürama domain satışa çıkarsa talibim
![]()
başka forumlar da varDomain falan kurtarmaz be forumun havası farklı.

Var da bu forum gibi olmuyor iştebaşka forumlar da var![]()
zaten hepsinden banlıyımVar da bu forum gibi olmuyor işte

zaten hepsinden banlıyım![]()
mesela hangileri kısaltma olarak yaz da sıkıntı çıkmasındh, sdn, bi tane daha vardı galiba unuttummesela hangileri kısaltma olarak yaz da sıkıntı çıkmasın
kısaltma örnek: dh
Burda da banlıydın af sağolsundh, sdn, bi tane daha vardı galiba unuttum

tartışma ve reklamdan sanırım uyarı ala ala birikiyorBurda da banlıydın af sağolsun
Ne yapıyorsun da banlanıyorsun bir fikrin var mı peki![]()

Bu sefer dikkatli ol ilk hatada alıyorlar kelleyitartışma ve reklamdan sanırım uyarı ala ala birikiyor![]()

kuralları okuyacam da hala güncellenmediBu sefer dikkatli ol ilk hatada alıyorlar kelleyi![]()

Yönetim uyuma @minookuralları okuyacam da hala güncellenmedi![]()