Haber Hill Climb Racing Markette!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dostum Epica hayranısın sanırım. Bende çok severim :)

• Beğen
Tepkiler: SiMoNeee

BelaMonte

BelaMonte

Üye
beyler bu haberi neden daha önce görmedim şaşıyorum :D markette dolaşırken gördüm bu oyunun çıktığını ve sevinçten çığlık attım :D o değilde bende lumia 920 var hafif kasıyor. hayal kırıklılığına uğradım resmen. oyunda fps çok düşük. sizdede böyle sorun var mı

capkino06

Üye
beyler bu haberi neden daha önce görmedim şaşıyorum :D markette dolaşırken gördüm bu oyunun çıktığını ve sevinçten çığlık attım :D o değilde bende lumia 920 var hafif kasıyor. hayal kırıklılığına uğradım resmen. oyunda fps çok düşük. sizdede böyle sorun var mı
lumia 520 0 kasma :)

narnia16

narnia16

Üye
:no: Hiç kasma yok bende de

BelaMonte

BelaMonte

Üye
:no: Hiç kasma yok bende de
aynen oyunda baya geliştim kasma bitti. Artık kasmıyor ama telefon sanki modern Combat 4 gibi ısınıyor. Normalde hiç ısınmaması lazım sizdede ısınıyor mu?

MaxipmaN

Üye
oh be laptopta oynuyodum artık lumia beni al dedi simdi işte ohh

hasansen_83

hasansen_83

Üye
windows 8 nerden yukluyoruz oyunu

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben o kadar aradım bulamadım benim mağzada neden gorunmuyor bu

MaxipmaN

Üye
çok sağda kalıyordu bende

Texedo

Texedo

Üye
Arkadaşlar bende mağazada uygulama gözükmüyor windowsphone sitesinden girmeye çalışıyorum , Hata kodu : 805a0194 hatası veriyor neden yapar bilgisi olan acil yardım edebilir mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayarlardan bölge ve bölgesel biçim aynı ülke seçili olmalı. Bunun dışında başka uygulamalarda da aynı hatayla karşılaşıyor musunuz?
Arkadaşlar bende mağazada uygulama gözükmüyor windowsphone sitesinden girmeye çalışıyorum , Hata kodu : 805a0194 hatası veriyor neden yapar bilgisi olan acil yardım edebilir mi ?

Texedo

Texedo

Üye
Ayarlardan bölge ve bölgesel biçim aynı ülke seçili olmalı. Bunun dışında başka uygulamalarda da aynı hatayla karşılaşıyor musunuz?
her uygulamada değilse bazı uygulamalarda yapıyor , bölge abd dil felan Türkçe sadece , şimdi dediğiniz gibi bölgesel ve bölge yi aynı yaptım bu sefer deneyimBölge ve bölgesel biçim aynı , gene aynı hatayı veriyor :STürkiye yaptığım zaman , mağazada oyunlarda sonuç yok çıkıyor hep kafayı yemek üzereyim ya :S

Son düzenleme:

Üst Alt