Hill clim racing taktik istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Hill clim racing taktik istiyorum
arkadaşlar oyunu çok beğendim 270.000 altınım var bunları nasıl kullanıcam ni taktik verin hangi arabayı alıyım hangi bölümü açıyım paramı nasıl harcıyım taktik verin lütfen...

arkadaşlar birde 1. bölümün 517. metresini geçmekte inanılmaz zorlanıyorum nasıl geçicem ben orayı???

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ucuncu arabydi sanrim kirmizi bi araba onu al herseyini yap onla gecersin :)

Veya telin f
rootluysa GameCih yukle :)

ugur5300

Üye
Ay yada mars olması lazım bi map vardı orda yer cekimi azdi en hafif arabayı al orda tek zıplama da zaten baya para gelio öle para kas yada hilesini indir :-)
Kastigin paraya istedin arabayı al guclendir

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ucuncu arabydi sanrim kirmizi bi araba onu al herseyini yap onla gecersin :)

Veya telin f
rootluysa GameCih yukle :)

hocam tel.im rootlu değil araba olarak onu seçiyim tamamda bölüm hangisi olcak :)

- - - Eklendi - - -

Ay yada mars olması lazım bi map vardı orda yer cekimi azdi en hafif arabayı al orda tek zıplama da zaten baya para gelio öle para kas yada hilesini indir :-)
Kastigin paraya istedin arabayı al guclendir

önerilerin birkaçını dinleyim ona göre hareket edicem :)

Buğra

Buğra

Admin
Racing car alana kadar para biriktir ve onu gelistir tum bolunleri o arabayla bitirdim ve motor al moon bolumunde iyi para kazaniyorsun

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Racing car alana kadar para biriktir ve onu gelistir tum bolunleri o arabayla bitirdim ve motor al moon bolumunde iyi para kazaniyorsun

bu mantıklı geldi sanırım bunu kullanıcam :D

alisait07

alisait07

Üye
Turuncu canavar kamyon ve uzayi al iyi para kasarsin

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kardeş öncelikle Moon bolumunu aç orada ben bir zıplayışla 21 bin altın kazandığım oldu sonra oyunun en iyi arabası rally car ı aç geliştir tamam

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim param racing car almaya yetiyo :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar moon bölümünü ve racing carı açtım. şu anda tek sorun gaza bastığımda arabamın önü aniden havaya kalkıyo bu yüzden yokuş yukarı çıkmakta zorlanıyorum.. bunu önlemek için SUSPENSION u mu arttırmam lazım yoksa DOWNFORCE yi mi?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar arabanın bütün özelliklerini baya bi yükselttim ama hâla hangi özellik araba hızlandığında önünü kaldırmıyo çözemedim..

alisait07

alisait07

Üye
hocam benim param racing car almaya yetiyo :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar moon bölümünü ve racing carı açtım. şu anda tek sorun gaza bastığımda arabamın önü aniden havaya kalkıyo bu yüzden yokuş yukarı çıkmakta zorlanıyorum.. bunu önlemek için SUSPENSION u mu arttırmam lazım yoksa DOWNFORCE yi mi?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar arabanın bütün özelliklerini baya bi yükselttim ama hâla hangi özellik araba hızlandığında önünü kaldırmıyo çözemedim..
monster track ta önü kalkmıyo onu al yani

Üst Alt